Νέα μεγάλη πορεία για την Ασλανισβίλι στην Κωνσταντινούπολη

 
Νέα μεγάλη πορεία για την Ασλανισβίλι στην Κωνσταντινούπολη
tn team Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 - 21:10

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι διανύει ακόμα μια εντυπωσιακή εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της J100 διοργάνωσης της ITF, φτάνοντας τις 9 διαδοχικές νίκες.

Το νικηφόρο σερί στα 100άρια τουρνουά της ITF συνεχίζεται για την Άρτεμη Ασλανισβίλι, που επιβλήθηκε της Ρωσίδας Daria Koreshkova με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Soul Tennis Academy της Κωνσταντινούπολης.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.156 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF στα 18άρια, είχε κατακτήσει τον προηγούμενο μήνα το J100 τουρνουά της Λεμεσού και συνεχίζει από τότε το νικηφόρο της σερί στα ITF τουρνουά. Σε 3 συνολικά τουρνουά της ITF έχει παίξει αυτή τη σεζόν, φτάνοντας στον τελικό στο πρώτο, που ήταν ξανά στην Κωνσταντινούπολη, και κατακτώντας το δεύτερο. Με τη σημερινή, έφτασε τις 14 νίκες σε 15 αναμετρήσεις σ' αυτή τη σεζόν στο ITF Tour!

Αυτή την εβδομάδα δεν έχει χάσει και κανένα σετ στα indoor γήπεδα της Soul. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Ekaterina Agureeva με 6-0, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε εξίσου εμφατικά τη Melis Yildirim με 6-2, 6-0. Στον 3ο γύρο κέρδισε τη Sofia Kryvoruchko με 6-2, 6-4.

Αύριο θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Deniz Dilek, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.172 στον κόσμο στα juniors, για την πρόκριση στον 3ο τελικό, σε 3 διοργανώσεις στη φετινή σεζόν!

Στο διπλό η αθλήτρια της Collective Tennis School ολοκλήρωσε σήμερα την πορεία της στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκε μαζί με τη Γερμανίδα συμπαίκτριά της, Philippa Faerber, από τις Anna Bazderova και Daria Koreshkova με 1-6, 1-6.

Νωρίτερα στο τουρνουά, Ασλανισβίλι και Faerber είχαν αποκλείσει τις Damla Arslan και Asya Tilsim Timur με 6-1, 6-2, καθώς και τις Sofia Alekseeva και Sarina Schnyder με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots