Μια ανάσα από τον τελικό του διπλού η Χατζηαβραάμ

 
Ελένη Χατζηαβραάμ
Ελένη Χατζηαβραάμ
tn team Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 - 21:02

Η Ελένη Χατζηαβραάμ έφτασε πολύ κοντά στον τελικό του διπλού στη δυνατή διοργάνωση της Tennis Europe στα 16άρια στο Aviles της Ισπανίας, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στα μονά.

Στα ημιτελικά του διπλού ολοκλήρωσε την πορεία της στο γνωστό και πολύ δυνατό τουρνουά της 1ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe XLIV Trofeo "Apple Bowl" η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία έπαιξε μαζί με την Ουκρανή Mary Sidelnyk.

Πέρασαν με bye στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν την Ινδή Sreemanya Reddy Anugonda και την Σουηδέζα Isabel Skoog με 6-3, 6-2.

Στα ημιτελικά, ηττήθηκαν έπειτα από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι από τις κορυφαίες του ταμπλό, την Juliana Giaccio από την Αργεντινή και την Ρωσίδα Anna Shkutova, με 7-6 (4), 6-4, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν μεγάλο τίτλο.

Και στο μονό η Giaccio ήταν εκείνη που σταμάτησε την πορεία της Χατζηαβραάμ, στην προημιτελική φάση.

Η 15χρονη αθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλ. Καβάλας πέρασε την Ισπανίδα Abril Sobrado Ausin με 6-1, 6-0 και την Ρουμάνα Andreea Adelina Cuna με 6-2, 7-6 (4), όμως ηττήθηκε από την Giaccio στην 8άδα με 6-2, 6-1.

Ήταν ένας πολύ καλός αγωνιστικός μήνας για την Χατζηαβραάμ, η οποία πριν από αυτό το τουρνουά συμμετείχε σε 3 ITF τουρνουά στα 18άρια, στην Πρέβεζα, στην Κέρκυρα και στα Ιωάννινα, πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις, μπαίνοντας από τα προκριματικά στα μονά και φτάνοντας δύο φορές στα δύο από αυτά στην ημιτελική φάση και μια στα προημιτελικά, κάνοντας ένα άλμα εκατοντάδων θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη U18 και φτάνοντας στο No.2460.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots