Double για τον Μιχαλακόπουλο στη Θεσσαλονίκη

 
Double για τον Μιχαλακόπουλο στη Θεσσαλονίκη
tn team Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 15:40

Μετά το διπλό, ο Άλκης Μιχαλακόπουλος κατέκτησε και το μονό στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στη Les Raquettes Tennis Academy, κάνοντας το double.

Στον σημερινό τελικό του μονού αγοριών στο χωμάτινο τουρνουά της 3ης κατηγορίας της Tennis Europe στα 16άρια, ο Μιχαλακόπουλος επικράτησε του Παναγιώτη Γραμματικάκη με 6-1, 6-3.

O Μιχαλακόπουλος, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.3 στην Ελλάδα στα 16άρια, Νο.86 στην Ευρώπη, δεν έχασε ούτε σετ όλη την εβδομάδα στα γήπεδα της Les Raquettes.

Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, επικράτησε του Alexander Groet με 6-4, 7-5. Στη συνέχεια απέκλεισε τον Σκοπιανό Aleksandar Grujic με 6-1, 6-0, ενώ στα προημιτελικά κέρδισε τον Αλέξανδρο Αυγέρη με 6-0, 6-0. Στα ημιτελικά κέρδισε τον Σταύρο Ιωαννάτο με 7-5, 6-2.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος στη χρονιά για τον αθλητή του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, που έχει γεννηθεί το 2009. Στα 16άρια της Tennis Europe ήταν ο 1ος τίτλος του στα μονά, ενώ συνολικά στα μονά, σε όλες τις κατηγορίες, έφτασε τους 8 τίτλους και αθροιστικά σε μονά και διπλά τους 15 τίτλους.

Χθες είχε κερδίσει και το διπλό, μαζί με τον Γραμματικάκη, μετά και τη νίκη τους στον τελικό επί των Viktor Atanasov και Christopher Ferretti με 6-3, 6-2.

Όλοι οι τίτλοι στο τουρνουά της Les Raquettes πήγαν σε ελληνικά χέρια, αφού στο μονό των κοριτσιών πρωταθλήτρια ήταν η Κατερίνα Ουσταμπασίδου, η οποία κέρδισε στον τελικό τη Sara Mitevska με 6-3, 6-3. Στο διπλό τον τίτλο σήκωσαν οι Λυδία Παναγιωτίδου και Χρυσούλα Παρασκευοπούλου.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά και φωτογραφικό υλικό

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots