Μιχαλακόπουλος και Γραμματικάκης πήραν το διπλό και μπήκαν τελικό στο μονό

 
O Άλκης Μιχαλακόπουλος
O Άλκης Μιχαλακόπουλος
tennisnews team Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 18:40

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος και Παναγιώτης Γραμματικάκης κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe της Les Raquettes Tennis Academy στη Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο θα παίξουν αντίπαλοι για τον τελικό του μονού. 

Ο Μιχαλακόπουλος και ο Γραμματικάκης κέρδισαν στον σημερινό τελικό του διπλού τον Βούλγαρο Viktor Atanasov και τον Ιταλό Christopher Ferretti με 6-3, 6-2, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα της Les Raquettes Tennis Academy στη Θέρμη.

Μιχαλακόπουλος και Γραμματικάκης ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο τουρνουά των αγοριών και αύριο θα διεκδικήσουν τον τίτλο και στο μονό, σε έναν μεταξύ τους τελικό.

Στα ημιτελικά σήμερα, ο Μιχαλακόπουλος έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Σταύρου Ιωαννάτου με 7-5, 6-2, ενώ ο Γραμματικάκης κέρδισε μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι τον Απόστολο Τζίμκα με 6-2, 4-6, 6-4.

Στα κορίτσια, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν η  η Λυδία Παναγιωτίδου και η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου στο ταμπλό των διπλών, ενώ η Κατερίνα Ουσταμπασίδου θα αγωνιστεί στον τελικό των μονών.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots