Το σήκωσε η Παναγιωτίδου στη Βέροια

 
Το σήκωσε η Παναγιωτίδου στη Βέροια
tn team Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 15:07

Η Λυδία Παναγιωτίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Tennis Europe τουρνουά της Βέροιας, πετυχαίνοντας μια ακόμα πολύ καλή νίκη στον τελικό.

Ένα φανταστικό τουρνουά έκανε η Παναγιωτίδου στα γήπεδα της Βέροιας αυτή την εβδομάδα, για το Tennis Europe τουρνουά στα 16άρια (Category 3), Veria Cup.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.4 στην Ελλάδα στα 16άρια και Νο.170 στην Ευρώπη - γεννημένη το 2010 - κατάφερε να κάνει μεγάλες νίκες αυτή την εβδομάδα και μάλιστα δεν έχασε σετ, ενώ απώλεσε μόλις 11 games σε 5 αναμετρήσεις!

Στον σημερινό τελικό επιβλήθηκε της Eleonora Toneva από τη Βουλγαρία, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.103 στην Ευρώπη στα 16άρια, με 6-2, 6-1.

Χθες είχε κερδίσει και την κορυφαία του ταμπλό, την Κατερίνα Ουσταμπασίδου (Νο.1 στην Ελλάδα και Νο.83 στην Ευρώπη U16), με 6-4, 6-1, ενώ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της στη Βέροια είχε κερδίσει την Σταματίνα Γκοβεδάρου με 6-0, 6-1, τη Δανή Cassandra Davids Hinnerskov με 6-0, 6-1 και την Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού με 7-5, 6-1.

Σε μονά σε 16άρι τουρνουά ήταν ο 2ος τίτλος της Λυδίας σε Tennis Europe διοργάνωση, μετά τον τίτλο στην Αριδαία πέρσι, ενώ γενικά σε 16άρια ο 7ος. Σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ήταν ο 7ος τίτλος στα μονά και ο 22oς συνολικά (μονά & διπλά) σε Tennis Europe τουρνουά.

Αυτή την εβδομάδα στη Βέροια ήταν αήττητη και στο διπλό η Παναγιωτίδου, που μοιράστηκε το court με τη Βρετανίδα Liv Zingg, όμως μετά την πρόκρισή τους στον τελικό η συμπαίκτριά της απέσυρε τη συμμετοχή της κι έτσι πήραν τη 2η θέση άνευ αγώνα, με την Ουσταμασίδου και την Toneva να κατακτούν τον τίτλο.

Στα αγόρια, το double έκανε ο Βαγγέλης Βάλσαμος, ο οποίος μια μέρα μετά το διπλό κέρδισε και έναν πολύ ωραίο τελικό με τον Στάυρο Ιωαννάτο, για να πάρει τον τίτλο και στο μονό.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του Veria Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots