Πρωταθλητές Γακόπουλος και Βάλσαμος στη Βέροια

 
Πρωταθλητές Γακόπουλος και Βάλσαμος στη Βέροια
tn team Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 13:55

Ο Ραφαήλ Γακόπουλος και ο Βαγγέλης Βάλσαμος κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe της Βέροιας. Στο μονό, στον τελικό θα παίξουν οι Βάλσαμος και Σταύρος Ιωαννάτος.

Ο Γακόπουλος και ο Βάλσαμος κέρδισαν στον σημερινό τελικό του διπλού τους Ιωαννάτο και Αντώνη Μαλαβάζο με 6-3, 7-6 (5), για να αναδειχθούν πρωταθλητές του Veria Cup.

Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος καριέρας για τον Γακόπουλο σε τουρνουά της Tennis Europe, ενώ στα 16άρια και στη φετινή σεζόν ήταν ο 2ος τίτλος, μετά το τουρνουά της Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα τον περασμένο Ιανουάριο, όπου κέρδισε μαζί με τον Παναγιώτη Γραμματικάκη.

Για τον Βάλσαμο ήταν ο 1ος τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe, μετά από δυο τελικούς που είχε το 2023 σε 16άρια τουρνουά, στο μονό της Βέροιας και στο διπλό του Κιλκίς.

Θα έχει μάλιστα τη δυνατότητα να κερδίσει και 2ο τίτλο αύριο ο Βάλσαμος, ο οποίος νωρίτερα σήμερα κέρδισε τον Νικόλα Ζάχο με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στον τελικό του μονού.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιωαννάτο, που στον άλλον ημιτελικό κέρδισε τον Μαλαβάζο με 6-2, 6-3.

Και για τους δυο θα είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθούν σε τελικό Tennis Europe τουρνουά στα μονά και θα διεκδικήσουν τον 1ο τίτλο τους.

Στα κορίτσια, στον τελικό θα παίξουν αύριο η Λυδία Παναγιωτίδου και η Βουλγάρα Eleonora Toneva, ενώ στο διπλό πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Ουσταμπασίδου, μαζί με τον Toneva.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots