Ανοιχτή πρόσκληση στο Διεθνές επαγγελματικό τουρνουά $25.000 από 11-17 Δεκεμβρίου 2023 στην Γλυφάδα

 
Ανοιχτή πρόσκληση στο Διεθνές επαγγελματικό τουρνουά $25.000 από 11-17 Δεκεμβρίου 2023 στην Γλυφάδα
tn team Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 - 13:02

Ξεκίνησε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου το 5ο Διεθνές τουρνουά PTT $25K Greece Men στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας στην Αιξωνή.

Συμμετέχουν ξένοι αθλητές από 10 χώρες (Σερβία, Ουκρανία, Κύπρο, Ισπανία, Βόρεια Μακεδονία, Κροατία, Σλοβακία, Ρωσία, Ουγγαρία και Αυστρία) αλλά και πολλοί Έλληνες πρωταθλητές όπως οι Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος, Δημοσθένης Τραμονλής, Γιάννης Κουντουράκης, Χρήστος Κεισίδης, Χρήστος Αντωνόπουλος, Στέφανος Σχινάς, Γιώργος Νουχάκης, Πάρης Γεμουχίδης και Θοδωρής Μητσάκος.

Χαρακτηριστικό του τουρνουά PTT $25K είναι ένα πρωτότυπο σύστημα αγώνων όπου όλοι οι αθλητές, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων τους, συμμετέχουν σε τουλάχιστον 5 αγώνες, ενώ μετά την διεξαγωγή ενός διευρυμένου κύκλου ημιτελικών και τελικών αγώνων οι παίκτες κατατάσσονται από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο του ταμπλό, λαμβάνοντας όλοι χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας $20.000.

Η συμμετοχή των αθλητών στο τουρνουά γίνεται βάσει της διεθνούς βαθμολογίας τους στο UTR (Universal Tennis Rating) και όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά με «live streaming».

Ο Θοδωρής Γκλαβάς, μέλος του ΔΣ της ΕΦΟΑ και εμπνευστής των αγώνων στην Ελλάδα, προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται αλλά κυρίως τους νέους και τα παιδιά των ακαδημιών των σωματείων να έρθουν και να παρακολουθήσουν μιας και η είσοδος είναι δωρεάν.

«Διοργανώνουμε τους αγώνες αυτούς με την βοήθεια χορηγών για να υποστηρίξουμε Έλληνες αθλητές, με αγώνες στον τόπο μας, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα για να υποστηρίξουν την αγωνιστική τους προετοιμασία ή τη συμμετοχή τους σε περισσότερους αγώνες στο εξωτερικό.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί ενώ την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες όπου θα καθοριστούν οι νικητές κάθε κατηγορίας. Οι αγώνες
ξεκινούν στις 8:00 το πρωί κάθε μέρα και ολοκληρώνονται περί τις 2-3 το μεσημέρι.

Το αγωνιστικό επίπεδο είναι πολύ υψηλό και καλούμε όσους ενδιαφέρονται αλλά κυρίως τα παιδιά των ακαδημιών των σωματείων να έρθουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες ιδιαίτερα το Σάββατο και την Κυριακή που δεν έχουν πρωινές σχολικές υποχρεώσεις. Η είσοδος για όλους είναι ελεύθερη.»

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων Δευτέρας-Πέμπτης καθώς και το αγωνιστικό πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Group A - Αποτελέσματα & Βαθμολογία:

Group Β - Αποτελέσματα & Βαθμολογία:

Group C - Αποτελέσματα & Βαθμολογία:

Group D - Αποτελέσματα & Βαθμολογία:

To πρόγραμμα της Παρασκευής 15/12

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots