Τέλος το Κλίβελαντ για τον Περβολαράκη

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 17:46

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Aleksandar Kovacevic, μένοντας εκτός κυρίως ταμπλό στο Challenger του Κλίβελαντ.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.463 της παγκόσμιας κατάταξης, γνώρισε την ήττα από τον Kovacevic, Νο.537, με 6-4, 6-2, στον 2ο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Cleveland Open.

Ο Περβολαράκης είχε μπει με το δεξί στο Challenger της κατηγορίας "80" που φιλοξενείται στα indoor σκληρά γήπεδα του Κλίβελαντ στο Οχάιο των ΗΠΑ, κερδίζοντας τον Αμερικανό Ryan Shane, με 7-6 (3), 4-6, 6-2.

Στον τελικό γύρο των προκριματικών, δεν μπόρεσε να υπερκεράσει και το εμπόδιο του Kovacevic, που επίσης εκπροσωπεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, μένοντας εκτός κυρίως ταμπλό.

Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό και ο Περβολαράκης είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με break, αλλά έχασε 3 break point στο 5ο game και έμεινε πίσω με 2-3. Στη συνέχεια έσβησε εκείνος ένα break point για να ισοφαρίσει σε 3-3, στο 10ο game όμως ο Αμερικανός είχε και δεύτερη ευκαιρία και αυτή τη φορά την αξιοποίησε, για να κάνει το 6-4.

Στο 2ο σετ ο Kovacevic είχε και λιγότερη πίεση πια στους ώμους του, κάνοντας break για το 2-0. Ο Περβολαράκης έκανε break back στο 3ο game (2-1), αλλά ο 22χρονος απάντησε με νέο break, για να ανακτήσει το πάνω χέρι και να "ξεφύγει" με 3-1. Δεν έχασε ξανά τον έλεγχο ο Kovacevic, που ήταν μπροστά ως το τέλος και στο 8ο game έκανε ακόμα ένα break, για να "σφραγίσει" την πρόκριση έπειτα από 90 λεπτά αγώνα.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots