Πρώτο βήμα για τον Περβολαράκη στο Challenger του Κλίβελαντ

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης
tn team Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 8:35

O Μιχάλης Περβολαράκης έκανε το πρώτο βήμα για να μπει στο δυνατό Challenger του Κλίβελαντ, πετυχαίνοντας την πρώτη από τις δυο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, επικράτησε του Αμερικανού Ryan Shane με 7-6 (3), 4-6, 6-2 μετά από μια δύσκολη μάχη που πλησίασε τις 3 ώρες σε διάρκεια, για να προκριθεί στον 2ο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Cleveland Open.

Μετά από ένα πολύ αμφίρροπο 1ο σετ, στο οποίο ήταν μπροστά με 3-0 και μετά βρέθηκε πίσω με break στο 3-4, ο Περβολαράκης παρέμεινε ψύχραιμος και στο καθοριστικό tie-break ήταν καλύτερος, για να επιβληθεί με 7-3.

Στο 2ο σετ ο Έλληνας τενίστας έχασε την ευκαιρία να ολοκληρώσει το ματς, καθώς έχασε πάλι προβάδισμα με break, με τον Αμερικανό να κερδίζει 4 games στη σειρά από το 4-2 και να παίρνει το σετ, στέλνοντας το παιχνίδι σε 3ο.

Εκεί ο Περβολαράκης ήταν καλύτερος και έκανε δυο συνεχόμενα break το 5ο (3-2) και στο 7ο game (5-2), για να σερβίρει επιτυχημένα για το 6-2 και την πρόκριση στο 8ο game.

Σήμερα, λίγο μετά τις 16:00 ώρα Ελλάδας, ο Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Aleksandar Kovacevic, Νο.537 στην παγκόσμια κατάταξη, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό του Challenger της κατηγορίας "80" του Κλίβελαντ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots