Τα συγχαρητήρια του Copil στην Ελλάδα

 
Τα συγχαρητήρια του Copil στην Ελλάδα
tn team Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 - 13:39

Ο Marius Copil έδωσε τα συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στην ομάδα της Ελλάδας, για την πρόκριση στο World Group I του Davis Cup.

Ο Νο.1 παίκτης της ομάδας της Ρουμανίας, ο οποίος έπαιξε σε μονά και διπλά αλλά ηττήθηκε από τον Στέφανο Τσιτσιπά και από τα αδέρφια Τσιτσιπά αντίστοιχα, έστειλε δημόσια συγχαρητήρια για την πρόκριση μέσω του προφίλ του στο Twitter.

"Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στην ομάδα της Ελλάδας που κέρδισε το tie και καλή τύχη στο επόμενο. Είναι τιμή μου και είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου για περισσότερα από 25 ties. Τα έδωσα όλα", έγραψε ο 33χρονος Ρουμάνος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο Davis Cup το 2009.

Η Ρουμανία ήταν στους "ισχυρούς" στα πλέι-οφ του World Group I, Νο.6 στο ταμπλό όταν έγινε η κλήρωση, με την Ελλάδα να την κερδίζει με 4-0 κάνοντας ένα φανταστικό tie, στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Η ομάδα μας προκρίθηκε για 2η διαδοχική χρονιά στο World Group I και τον Σεπτέμβριο θα διεκδικήσει εκ νέου τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Davis Cup Finals. Η κλήρωση για το επόμενο tie θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη, στις 13:00 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots