Ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ και έπαιξε τένις με τον Kuzminskas! (vid)

 
Ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ και έπαιξε τένις με τον Kuzminskas! (vid)
tn team Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 - 18:45

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνάντησε τον αστέρα της μπασκετικής ΑΕΚ, Mindaugas Kuzminskas, έπαιξε μαζί του τένις, ενώ καθόλη τη διάρκεια της σημερινής του προπόνησης φορούσε και τη φανέλα της μπασκετικής ΑΕΚ, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η αγάπη του Στέφανου Τσιτσιπά για την ΑΕΚ είναι γνωστή εδώ και χρόνια, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα όλων των εποχών να έχει τη δυνατότητα να προπονείται αυτές της ημέρες στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, όπου αγωνίζεται η μπασκετική ΑΕΚ, ενόψει των αγώνων του Davis Cup με τη Ρουμανία.

Ο Στεφ έλαβε και ένα δώρο από την ομάδα, μια φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό "21", την οποία τίμησε, αφού προπονήθηκε με αυτή σήμερα στο ειδικά διαμορφωμένο τερέν του κλειστού.

Αντάλλαξε μάλιστα και μερικά χτυπήματα με τον αστέρα της ομάδας, Mindaugas Kuzminskas, για ένα αστείο πρόμο βίντεο που έκαναν οι δυο τους.

 

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία για το Davis Cup αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο more.com.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots