Ξεκίνησε προετοιμασία στην Αθήνα ο Τσιτσιπάς (vids)

 
Ξεκίνησε προετοιμασία στην Αθήνα ο Τσιτσιπάς (vids)
© tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 13:17

O Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και έπιασε δουλειά, ενόψει των αγώνων της Ελλάδας με τη Ρουμανία για το Davis Cup.

Ακόμα ένα πολύ κρίσιμο tie περιμένει την Εθνική μας, που θα παίξει με τη Ρουμανία για τα πλέι οφ του World Group I, διεκδικώντας μια νέα ευκαιρία να αγωνιστεί στο World Group I, όπως έκανε το 2023.

Στην αποστολή της ομάδας μας θα είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που από το ντεμπούτο του το 2019 ακολουθεί πιστά την ομάδα της σε κάθε της αναμέτρηση.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρισκόταν στην Αυστραλία για το Australian Open και το Σάββατο αποχώρησε από τη Μελβούρνη. Ταξίδεψε αρχικά στο Ντουμπάι, για να έρθει από εκεί στην Ελλάδα.

Όπως φαίνεται από τα stories που δημοσίευσε, ήδη βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, δουλεύοντας στο γυμναστήριο με τον Χρήστο Φιωτάκη.

Οι αγώνες της Ελλάδας με τη Ρουμανία θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Φεβρουαρίου, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, την έδρα της μπασκετικής ομάδας της ΑΕΚ. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το more.com, με τις τιμές να εκκινούν από τα 10 ευρώ για την κάθε μέρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots