WTA
Θα κάνει το comeback της στο Μπρίσμπεϊν η Osaka

 
Θα κάνει το comeback της στο Μπρίσμπεϊν η Osaka
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 - 10:49

Η άλλοτε Νο.1 τενίστρια στον κόσμο και κάτοχος 4 Grand Slam τίτλων, Naomi Osaka, θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της στην ενεργό δράση μετά από 15 μήνες, στο τουρνουά του Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, την πρώτη εβδομάδα του 2024.

Η Osaka, η οποία έγινε μητέρα αυτή τη χρονιά, δεν έχει παίξει σε κανένα τουρνουά από τον Σεπτέμβριο του 2022 και δεν βρίσκεται πλέον στην κατάταξη της WTA.

Πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για την αυστραλιανή σεζόν του 2024 και πλέον αυτό είναι και επίσημο, με τη συμμετοχή της στο Brisbane International (31 Δεκεμβρίου - 7 Ιανουαρίου) να ανακοινώνεται και επίσημα σήμερα.

"Είμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στο γήπεδο και θα αγωνιστώ. Πάντα μου άρεσε να ξεκινάω τη σεζόν από το Μπρίσμπεϊν και ανυπομονώ να επιστρέψω. Το Brisbane International είναι ένα σπουδαίο τουρνουά και θα με βοηθήσει για ένα καλό comeback αυτό το καλοκαίρι", είπε μέσω μιας ανακοίνωσης η 26χρονη Γιαπωνέζα.

Από το τουρνουά του Μπρίσμπεϊν, που είναι 250άρι, θα ξεκινήσουν τη σεζόν τους και οι Andy Murray, Grigor Dimitrov, Holger Rune και Victoria Azarenka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots