WTA
Σάκκαρη: "Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο για φέτος"

 
Σάκκαρη: "Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο για φέτος"
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 6:17

Πολύ χαρούμενη που θα είναι στη Γουαδαλαχάρα μέχρι και την τελευταία ημέρα του τουρνουά (για 2η διαδοχική χρονιά) ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία τόνισε πως ο στόχος της ήταν να ξαναβρεί το χαμόγελό της και να απολαύσει το παιχνίδι, κάτι που έχει καταφέρει τις τελευταίες ημέρες στο Μεξικό.

"Ένιωθα πως αυτό είναι το μέρος που θα με βοηθήσει να ξεπεράσω κάποια εμπόδια και κάποια δύσκολα συναισθήματα. Δεν ήθελα να γυρίσω στο US Open, γιατί αυτό ανήκει στο παρελθόν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στον τελικό και θα μείνω εδώ μέχρι το τέλος του τουρνουά. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο για φέτος", είπε η χαμογελαστή Σάκκαρη στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε, μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Caroline Garcia.

"Το προηγούμενο παιχνίδι μας (με την Garcia) ήταν από τα δυσκολότερα που έχω παίξει στην καριέρα μου. Στόχος μου σήμερα ήταν να χαμογελάω, να το απολαύσω, να βγω έξω και να το διασκεδάσω. Είναι κάτι που δεν είχα νιώσει εδώ και αρκετό καιρό. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου ότι αν δεν μπορέσω να το νιώσω εδώ, τότε πού; Έχω ακόμα ένα ματς και θα έχω τον ίδιο στόχο. Να βγω έξω με χαμόγελο και να απολαύσω την τελευταία μου μέρα για φέτος στη Γουαδαλαχάρα."

Η Σάκκαρη μίλησε ακόμα και για την πολύ μεγάλη στήριξη που έχει από τους Μεξικανούς φιλάθλους, η οποία άλλωστε έχει συμβάλλει στο να βρει ξανά το χαμόγελό της και το καλύτερό της τένις: "Δεν έχω νιώσει αλλού τέτοια αγάπη, γι' αυτό λέω συνεχώς πως είναι σαν το τουρνουά της πατρίδας μου.

Επαναλαμβάνομαι, αλλά η στήριξη αυτή είναι το κάτι άλλο. Είμαι χαρούμενη που το ζω, υπάρχει λόγος που λέω ότι η πόλη αυτή είναι το δεύτερο σπίτι μου. Μακάρι να μπορούσα να βρίσκομαι εδώ περισσότερο καιρό μέσα στη σεζόν, όμως ταξιδεύω πολύ και δεν υπάρχει χροος. Νιώθω σα να έχω οικογένεια εδώ, είμαι πολύ τυχερή που έχω εδώ όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους."

Στον τελικό της Κυριακής (03:00GR, Novasports 6HD), η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Caroline Dolehide.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots