WTA
Μαζί το 2020 Pliskova και Vallverdu

 
Μαζί το 2020 Pliskova και Vallverdu
Μαζί το 2020 Pliskova και Vallverdu
tennisnews team Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 22:58

H Karolina Pliskova ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με τον Dani Vallverdu, που μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στο ATP Tour, θα δουλέψει για πρώτη φορά με παίκτρια της WTA.

Λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας της με την Conchita Martinez, η Karolina Pliskova βρήκε τον διάδοχο της Ισπανίδας στο πρόσωπο του πολύπειρου Dani Vallverdu.

Αν και μόλις 33 ετών, ο Βενεζουελανός τεχνικός έχει τεράστια εμπειρία στο ATP Tour, με συνεργασίες με τους Andy Murray, Tomas Berdych, Grigor Dimitrov και Stan Wawrinka. Αυτή ωστόσο θα είναι η πρώτη του δουλειά στο WTA Tour.

Εκτός από τον Vallverdu, η Τσέχα τενίστρια πρόσθεσε στην ομάδα της και την 32χρονη Ουκρανή, Olga Savchuk. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν την προετοιμασία στην Τενερίφη της Ισπανίας, σε λίγες ημέρες. 

Η Pliskova, η οποία έχει περάσει και από το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η καλύτερη πορεία της σε ένα Grand Slam ήταν ο τελικός του US Open το 2016, δεν είχε άσχημη χρονιά.

Κέρδισε τους 4 από τους 15 τίτλους της καριέρας της φέτος, σε Brisbane, Ρώμη, Eastbourne και Zhengzhou, ενώ ήταν ημιφιναλίστ στο Australian Open και στο WTA Finals. Τερμάτισε τη σεζόν στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όπως είχε δηλώσει μετά το "διάζυγιό" της με την Martinez, ήθελε να προχωρήσει μπροστά και να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας της. Είχε συνεργαστεί για περίπου 15 μήνες με την Ισπανίδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots