ATP
O Cerundolo "πέταξε έξω" τον Zverev! (vids)

 
O Cerundolo "πέταξε έξω" τον Zverev! (vids)
© Mutua Madrid Open
tn team Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 17:06

Μια πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Francisco Cerundolo, ο οποίος έβγαλε "νοκ-αουτ" με 2-0 σετ τον 2 φορές πρωταθλητή Alexander Zverev και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Madrid Open.

Για 3η διαδοχική χρονιά θα βρεθεί σε προημιτελικό Masters διοργάνωσης ο Francisco Cerundolo, ο οποίος επικράτησε του Alexander Zverev με 6-3, 6-4, για να βγάλει εκτός διοργάνωσης το Νο.4 του ταμπλό.

Ο 25χρονος Αργεντινός, ο οποίος έκανε την καλύτερη πορεία του σε ένα Masters στο Μαϊάμι πριν 2 χρόνια, φτάνοντας έως τα ημιτελικά, κέρδισε σήμερα τους 33 από τους 42 πόντους στα πρώτα του σερβίς, ενώ έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε. Και τα δυο ήταν στο 1ο game της αναμέτρησης και δηλαδή αφού έκανε το 1-0 δεν επέτρεψε ούτε ένα break point στον Zverev!

Από εκεί και πέρα, ήταν γενικά καλύτερος ο Αργεντινός, ο οποίος έφτασε στο πρώτο break του αγώνα στο 8ο game και προηγήθηκε με 5-3 στο 1ο σετ, ενώ στο 2ο σετ "έσπασε" από νωρίς τον Γερμανό στο 3ο game, προηγήθηκε με 2-1 και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω του, ολοκληρώνοντας το ματς χωρίς ίχνος πίεσης στο 10ο game. 

Στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open, o Cerundolo θα αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz, που και αυτός κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να νικήσει τον Hubert Hurkacz, με 7-6 (2), 6-4.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots