Τσιτσιπάς: "Για μια στιγμή νόμιζα ότι θα κάναμε το νέο Isner-Mahut"! (vids)

 
Τσιτσιπάς: "Για μια στιγμή νόμιζα ότι θα κάναμε το νέο Isner-Mahut"! (vids)
tn team Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 - 22:33

Με χιούμορ αντιμετώπισε τον "μαραθώνιο" που έπαιξε με τον Dominic Thiem o Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μίλησε ακόμα για την πολυαναμενόμενη αναμέτρησή του με τον Andy Murray, αλλά και για την Paula Badosa, που βρισκόταν στο box του.

"Νιώθω πολύ πιεσμένος, ήμουν 4 ώρες εδώ, για μια στιγμή νόμιζα πως θα κάναμε το νέο Isner-Mahut (γέλια)! Ήταν ένα από τα πολύ καλά παιχνίδια που έχω δώσει με τον Thiem και ήταν πολύ δύσκολο. Παλέψαμε σκληρά, ελπίζω το κοινό να το απόλαυσε. Του εύχομαι τα καλύτερα", είπε ο Στέφανος μετά τον αγώνα του με τον Thiem για τον 1ο γύρο του Wimbledon, τον οποίο κέρδισε στο tie-break του 5ου σετ.

Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Andy Murray στα γήπεδα που έχει γνωρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του ο Βρετανός, αλλά και σε ένα "εχθρικό" περιβάλλον.

"Δεν περiμένω κανέναν να με υποστηρίξει. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε τέτοιο ματς. Θυμάμαι το 2013 όταν είχα δει τον πρώτο του τίτλο στο Wimbledon. Γενικά έχω δει πολλούς αγώνες του, αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για το άθλημα μας και τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πολυ σκληρός αθλητής, είναι σαν να ζει συνέχεια σε αυτά τα court. Θα ήθελα πολύ να παίξουμε στο κεντρικό court."

Για την Paula Badosa, που παρακολούθησε από κοντά το τελευταίο σετ του Τσιτσιπά καθώς πήγε στο γήπεδο αμέσως μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Alison Riske, είπε: "Μόλις τώρα το μαθαίνω, δεν το γνώριζα, συγχαρητήρια! Είχε περισσότερη πίεση για μένα το ότι ήταν εδώ και με παρακολουθούσε. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζω με τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots