Serena: "Υψηλό κίνητρο για το US Open"

 
Serena Williams
Serena Williams © AELTC
tn team Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 13:09

H Serena Williams δεν γνωρίζει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, αν θα επιστρέψει για το Wimbledon του χρόνου, όμως αυτή τη στιγμή το κίνητρό της είναι υψηλό παρά τη χθεσινή ήττα, για να αγωνιστεί στο US Open.

"Το US Open θα είναι στο σπίτι μου και εκεί είναι και το πρώτο Grand Slam που κέρδισα ποτέ, οπότε είναι σίγουρα πολύ ξεχωριστό για μένα. Η πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστή. Το κίνητρό μου για να βελτιωθώ και να παίξω στο σπίτι μου είναι υψηλό", είπε χθες η Serena Williams, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ήττα της από τη Harmony Tan για τον 1ο γύρο του Wimbledon.

Σίγουρα δεν είδαμε μια καλή Serena, όμως η 40χρονη Αμερικανίδα πάλεψε για περισσότερο από 3 ώρες και τα έδωσε όλα στην αναμέτρηση.

"Προφανώς και δεν θέλω να είναι αυτή η τελευταία μου ανάμνηση από το Wimbledon, αλλά σήμερα τα έδωσα όλα. Μπορεί αύριο να μπορούσα να παίξω καλύτερα, μπορεί πριν από μια εβδομάδα να έπαιζα καλύτερα, αλλά για σήμερα έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις, όπως ο καιρός, αλλά σ' αυτά τα δεδομένα και σ' αυτή τη μέρα, έκανα το καλύτερο που μπορούσα."

Δεν μπορεί να εγγυηθεί πάντως πως θα είναι και του χρόνου στο Λονδίνο για το Wimbledon: "Είναι μια ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω. Ποιος ξέρει; Ποιος ξέρει αν θα είμαι ακόμα εδώ ή όχι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots