Κέρδισε σε 74 λεπτά ο Medvedev! (vids)

 
Κέρδισε σε 74 λεπτά ο Medvedev! (vids)
© Darren Carroll / USTA
tn team Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 21:17

Μόνο 2 games απώλεσε στην πρεμιέρα του στο US Open o πρωταθλητής του 2021, Daniil Medvedev. Προκρίσεις και για τους Alexander Zverev και Matteo Berrettini.

Κάτι σαν μια πιο δυνατή προπόνηση ήταν η πρώτη αναμέτρηση του Daniil Medvedev στο US Open, αφού το Νο.3 του ταμπλό συνέτριψε τον Attila Balazs με 6-1, 6-1, 6-0 σε 1 ώρα και 14 λεπτά!

Ο Medvedev τελείωσε τον αγώνα με 41 winners και 13 αβίαστα λάθη, δεν αντιμετώπισε κανένα break point και "έσπασε" 8 φορές το σερβίς του Ούγγρου, που ήταν ανέτοιμος για να αγωνιστεί και πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, χρησιμοποίησε όμως το protected ranking του και κατέβηκε στο ματς, απόφαση απολύτως λογική, αφού τα χρηματικά έπαθλα στα Grand Slam είναι πολύ μεγάλα σε σχέση με τα υπόλοιπα τουρνουά στο tour.

Στον 2ο γύρο του US Open o Medvedev αναμένεται να δώσει ένα πολύ δυνατότερο τεστ, απέναντι στον Christopher O'Connell. Ο τελευταίος κέρδισε στη μάχη των Αυστραλών τον Max Purcell με 6-4, 6-3, 3-6, 7-6 (5).

Στα 3 σετ ξεμπέρδεψε και ο Alexander Zverev, ο οποίος συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις και κέρδισε τον Aleksandar Vukic με 6-4, 6-4, 6-4.

Πολύ καλή πρεμιέρα και για τον Matteo Berrettini, που απέκλεισε το Νο.29 του ταμπλό, Ugo Humbert, με το εμφατικό 6-4, 6-2, 6-2. Επόμενος αντίπαλος για τον Ιταλό θα είναι ο Arthur Rinderknech, που απέκλεισε τον Diego Schwartzman με 6-3, 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots