Ρώμη: Δεν θα επιβληθεί καραντίνα στους ταξιδιώτες από Αμερική

 
Ρώμη: Δεν θα επιβληθεί καραντίνα στους ταξιδιώτες από Αμερική
Ρώμη: Δεν θα επιβληθεί καραντίνα στους ταξιδιώτες από Αμερική
tennisnews team Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 21:18

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο US Open τον επόμενο μήνα δεν θα χρειαστεί να κλειστούν σε καραντίνα, κατά την επιστροφή τους στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Ρώμη. 

Όπως αναφέρει και ο Ιταλός δημοσιογράφος του SuperTennis, Giorgio Spalluto, το σχετικό άρθρο της ιταλικής κυβέρνησης αναφέρει πως δεν είναι απαραίτητο να μπουν σε καραντίνα ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αρκεί να έχουν αρνητικό τεστ από τις προηγούμενες 48 ώρες.

Αυτό είναι καλό νέο για όσους σκοπεύουν να ρισκάρουν και να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη, για να αγωνιστούν στο Western & Southern Open (20-29 Αυγούστου) και στο US Open (31 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου).

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουν αποσύρει τις συμμετοχές τους από τα αμερικανικά τουρνουά οι Rafael Nadal, Roger Federer, Gael Monfils, Fabio Fognini, Stan Wawrinka, Nick Kyrgios, Jo-Wilfried Tsonga, Lucas Pouille, Pierre-Hugues Herbert και Alexei Popyrin στους άνδρες, καθώς και οι Ashleigh Barty, Elina Svitolina, Kiki Bertens, Qiang Wang, Anastasia Pavlyuchenkova, Barbora Strycova, Svetlana Kuznetsova, Saisai Zheng και Julia Goerges στις γυναίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots