Σάκκαρη: "Είμαι περήφανη που τα κατάφερα" (vid)

 
Σάκκαρη: "Είμαι περήφανη που τα κατάφερα" (vid)
tn team Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 - 20:55

Στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το γήπεδο, η Μαρία Σάκκαρη είπε πως είναι υπερήφανη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το πνευματικό κομμάτι του παιχνιδιού, για να φτάσει σ' αυτή τη σπουδαία νίκη επί της Elise Mertens.

"Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Ήταν δύσκολο γιατί ήμουν δυο πόντους μακριά από το να κερδίσω. Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου (γέλια). Έβγαλα εγκεφαλικά τον καλύτερό μου εαυτό στο 3ο σετ, γι' αυτό ανέβηκε το τένις μου και έπαιξα αυτό το τένις που έπαιξα", είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις της για τη δημόσια τηλεόραση.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν μπροστά με 7-5, 5-4, 30-0, όμως έχασε το 2ο σετ και έπρεπε να διεκδικήσει ξανά από την αρχή την πρόκριση. Το momentum έδειχνε Mertens, η Σάκκαρη όμως είχε διαφορετική άποψη και κατάφερε να κυριαρχήσει στο αποφασιστικό σετ.

"Υπήρχαν στιγμές που έβραζα, αλλά έχω δουλέψει πολύ στο μυαλό μου σ' αυτό κυρίως, για όταν 'βράζω' να μπορώ να το ξεχνάω και να το αφήνω πίσω. Είμαι περήφανη που το κατάφερα αυτό και ελπίζω να συνεχίσω έτσι."

Στον 4ο γύρο, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Sofia Kenin την ερχόμενη Δευτέρα. Είχε κερδίσει την Αμερικανίδα, πρωταθλήτρια στο Australian Open και φιναλίστ στο Roland Garros πέρσι, στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, τον Ιανουάριο στο Άμπου Ντάμπι.

"Έχουμε παίξει αρκετές φορές, η τελευταία ήταν φέτος, που ήταν και η πρώτη φορά που την κέρδισα, στο Άμπου Ντάμπι. Έπαιξε τελικό εδώ πέρσι, φυσικά και θα παίζει καλά σ' αυτά τα γήπεδα. Δεν είχε ξεκινήσει τόσο καλά αυτή τη χρονιά, αλλά είναι μέσα στις 10 καλύτερες παίκτριες του κόσμου. Θα απολαύσω τη σημερινή νίκη και θα αρχίσω από αύριο να σκέφτομαι την Kenin."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots