Τσιτσιπάς: "Μεγάλη πιθανότητα να παίξω και στα 2 ματς αύριο"

 
Τσιτσιπάς: "Μεγάλη πιθανότητα να παίξω και στα 2 ματς αύριο"
© The Greek Herald
tn team Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 - 14:22

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου μετά τους σημερινούς αγώνες της Ελλάδας με τη Χιλή, λέγοντας πως είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και στα μονά αύριο.

Παρότι δεν ήταν έτοιμος σήμερα για το μονό και στο μεικτό διπλό ανησύχησε μετά από αντίδρασή του σε διπλό λάθος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο και μια πολύ αισιόδοξη εικόνα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

"Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω και στα δυο ματς αύριο", είπε χαρακτηριστικά μετά τη σχετική ερώτηση ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος αντιμετώπισε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν μεγάλο πρόβλημα με τη μέση του.

"Είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με έναν μήνα πριν. Δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι θα μπορέσω να αγωνιστώ στο United Cup, δεν περνούσε από το μυαλό μου όταν σκεφτόμουν το comeback μου. Πέρασα δύσκολα στο τέλος της χρονιάς και τα πράγματα δεν έδειχναν καλά. Σήμερα αισθανόμουν υπέροχα. Μόνο μια στιγμή ένιωσα κάτι στη διάρκεια του ματς, αλλά δε νομίζω πως πρέπει να με απασχολήσει πολύ. Δεν ήταν κάτι σοβαρό", είπε ακόμα ο Στέφανος.

Ο αντικαταστάτης του στο σημερινό ματς και πρόσωπο της ημέρας για την ελληνική ομάδα, Στέφανος Σακελλαρίδης, ήταν επίσης στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τη σπουδαιά εμφάνισή του με τον Nicolas Jarry, από τον οποίο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 6-3, 3-6, 7-5.

"Προφανώς και είμαι περήφανος. Δεν περίμενα να το γυρίσω έτσι, ειδικά όταν ήμουν με 3-0 στην αρχή του αγώνα. Η ομάδα με καθοδηγούσε σε όλο το ματς με πολύ καλές πληροφορίες και οδηγίες. Με βοήθησε και η ενέργεια του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον αγώνα μου και που έδωσα μια κλειστή μάχη."

Όσο για το αν θα τον δούμε σύντομα και στα τουρνουά της ΑΤΡ: "Ακόμα χρειάζομαι πολλή δουλειά. Πρέπει να αναπτύξω το παιχνίδι μου και τη φυσική μου κατάσταση. Μετά ναι, γιατί όχι; Θα μπορούσα να παίξω στο ATP Tour."

Τέλος, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον δικό της αγώνα, στον οποίο κέρδισε εύκολα την Daniela Seguel με 6-0, 6-1: "Ήταν ένας καλός πρώτος αγώνας στη σεζόν. Όταν παίζεις απέναντι σε κάποια που δεν έχεις ξανασυναντήσει και που δεν έχει τίποτα να χάσει, είναι πάντα δύσκολο. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Έκανα αυτό που έπρεπε."

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αύριο το πρωί (08:30GR, ERT SPORTS 2) τον Καναδά, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομος για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του United Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots