Δεν θα παίξει ο Τσιτσιπάς στο μονό - ο Σακελλαρίδης στη θέση του

 
Δεν θα παίξει ο Τσιτσιπάς στο μονό - ο Σακελλαρίδης στη θέση του
tn team Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 - 2:53

Αυτό που έδειχνε όλο και πιο πιθανό ανακοινώθηκε και επίσημα μόλις, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δηλώνει ακόμα ανέτοιμος για να μπει στο μονό και να δίνει τη θέση του στον Στέφανο Σακελλαρίδη, για το δεύτερο ματς του tie της Ελλάδας με τη Χιλή στο United Cup.

O Τσιτσιπάς είπε και στον Μαρκ Φιλιππούσση, σε μια σύντομη συνέντευξη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Daniela Seguel, πως δεν ήταν σίγουρος ότι θα αγωνιστεί, δίνοντας έτσι το πρώτο στοιχείο για το ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για να παίξει στα μονά.

Αργότερα, έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης της Μαρίας στον πάγκο της ελληνικής ομάδας και πανηγύρισε μαζί της, δείχνοντας έτσι ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον δούμε στο court για το δεύτερο ματς, αφού θα έπρεπε να είναι εκτός και να κάνει προετοιμασία.

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης θα αγωνιστεί στη θέση του, κόντρα στο Νο.19 της παγκόσμιας κατάταξης, Nicolas Jarry. Αναμένεται να είναι μια πολύ σπουδαία εμπειρία για τον 19χρονο Έλληνα τενίστα, Νο.416 στον κόσμο, και το παν φυσικά είναι να την ευχαριστηθεί.

Όσο για τον Τσιτσιπά, είναι πιθανό να τον δούμε στο μεικτό διπλό να παίζει πλάι στη Σάκκαρη, απέναντι στους Jarry και Seguel.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots