Sinner: "Μακάρι όλα τα παιδιά να έχουν την ελευθερία που είχα" (vid)

 
Sinner: "Μακάρι όλα τα παιδιά να έχουν την ελευθερία που είχα" (vid)
tn team Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 15:12

Ο Jannik Sinner ευχαρίστησε τους γονείς του μετά τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

"Daniil, θέλω να σε συγχαρώ, εσένα και την ομάδα σου, για ένα ακόμα εκπληκτικό τουρνουά. Έχουμε παίξει πολλούς τελικούς μαζί, κάθε φορά βρίσκω κάτι στο οποίο μπορώ να βελτιωθώ, με κάνεις καλύτερο παίκτη. Η προσπάθειά σου ήταν απίστευτη σε όλο το τουρνουά. Οι ώρες στο court και πάλι σήμερα έτρεχες σε κάθε μπάλα. Είναι εντυπωσιακό. Ελπίζω να κερδίσεις αυτό το τρόπαιο μια μέρα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις", είπε ο Sinner στον Medvedev, ανταποδίδοντας τα πολύ καλά λόγια που και εκείνος άκουσε νωρίτερα από τον Ρώσο.

O Sinner είχε επίσης ένα πολύ όμορφο μήνυμα να μοιραστεί, ευχαριστώντας συγχρόνως τους γονείς του για όλα όσα του προσέφεραν: "Όλοι όσοι βλέπουν από τα σπίτια τους, ειδικά η οικογένειά μου. Μακάρι να μπορούσαν να είναι εδώ οι γονείς μου. Πάντα με άφηναν να επιλέξω αυτό που ήθελα να κάνω. Ακόμα και όταν ήμουν μικρός και δοκίμασα κι άλλα αθλήματα, ποτέ δεν μου άσκησαν πίεση. Μακάρι όσο περισσότερα παιδιά γίνεται να μπορούσαν να είχαν αυτή την ελευθερία. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου."

Η απονομή και οι ομιλίες των δυο παικτών:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots