Νέα προπόνηση του Σακελλαρίδη με τον Djokovic (pics)

 
Νέα προπόνηση του Σακελλαρίδη με τον Djokovic (pics)
tn team Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 - 10:45

O Στέφανος Σακελλαρίδης προπονήθηκε ξανά με τον Novak Djokovic σήμερα στη Μελβούρνη και ο ανταποκριτής του tennisnews.gr στη Μελβούρνη, Μπιλ Ρουμελιώτης, ήταν εκεί.

Ο Σακελλαρίδης παραμένει στη Μελβούρνη και προπονήθηκε για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα με τον Djokovic και την ομάδα του. Θυμίζουμε πως προχθές ο 19χρονος Έλληνας τενίστας ήταν ο hitting partner του Σέρβου στο ζέσταμά του για την αναμέτρησή του με τον Taylor Fritz.

Ο Σακελλαρίδης, ο οποίος προπονήθηκε και με τον Daniil Medvedev κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών που έμεινε στη Μελβούρνη, θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Τασμανία, όπου θα αγωνιστεί σε δυο τουρνουά Challenger. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Μελβούρνη και θα αγωνιστεί σε δυο Futures στο Traralgon.

Όπως ανέφερε μέσω του Μπιλ Ρουμελιώτη στο tennisnews.gr, στόχος του για το 2024 είναι να μπει στο Top 200 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει μέσω των προκριματικών τη συμμετοχή του στα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου.

Aυτή τη στιγμή ο νεαρός Έλληνας αθλητής βρίσκεται στο Νο.449 του κόσμου, ενώ ήταν και στο Top 400 τον περασμένο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στο Νο.396.

Φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση των Σακελλαρίδη και Djokovic:

Όταν η επιφάνεια έγινε γλιστερή από τη βροχή, ο Djokovic πήρε μια πετσέτα και στέγνωσε το court:


Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots