Djokovic: "Όσο διεκδικώ Grand Slam δεν σκέφτομαι το τέλος της καριέρας μου" (vid)

 
Djokovic: "Όσο διεκδικώ Grand Slam δεν σκέφτομαι το τέλος της καριέρας μου" (vid)
tn team Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 12:14

Καμία σκέψη για το τέλος της καριέρας του δεν περνάει από το μυαλό του Novak Djokovic, που ξεκαθάρισε ότι αυτές θα έρθουν μόνο όταν δεν θα είναι σε θέση να κοντράρει τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Αυτή τη στιγμή όχι απλά το κάνει, αλλά δείχνει για μια ακόμα χρονιά να είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί στο Australian Open ο Σέρβος, όπως και στα υπόλοιπα μεγάλα τουρνουά που αγωνίζεται. Όσο συμβαίνει αυτό, δεν θα υπάρχει καμία σκέψη απόσυρσης από την ενεργό δράση, όπως ξεκαθάρισε στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου. Και αυτό βεβαίως αφορά τη σημερινή του άποψη, γιατί όπως είπε στα 36 του και όντας πατέρας πολλά μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

"Έχω πει και άλλες φορές πως όσο βρίσκομαι στο Νο.1 του κόσμου και παίζω στο κορυφαίο επίπεδο, δε νιώθω πως θα αφήσω το τένις. Νιώθω πως θέλω να συνεχίσω. Όταν δεν θα είμαι σε θέση να ανταγωνιστώ τους κορυφαίους παίκτες και να διεκδικώ Grand Slam τίτλο, τότε πιθανότατα θα σκεφτώ να τερματίσω την καριέρα μου. Αυτό μπορεί να αλλάξει, φυσικά, πολλά μπορούν να αλλάξουν. Δεν είμαι έφηβος πια, είμαι πατέρας και σύζυγος. Πολλά πράγματα συμβαίνουν στην προσωπική μου ζωή, τα οποία απολαμβάνω και χρειάζονται την προσοχή, την ενέργεια και την παρουσία μου. Είμαι ευλογημένος με τη θέση στην οποία βρίσκομαι, θα δούμε τι θα συμβεί."

Σε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Djokovic συνέτριψε τον Mannarino με 6-0, 6-0, 6-3 και πήρε με τον πιο εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τον 58ο προημιτελικό της καριέρας του σε ένα Grand Slam. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots