ATP
Επεισοδιακό φινάλε στην αναμέτρηση του Jarry με τον Wild (vids)

 
Επεισοδιακό φινάλε στην αναμέτρηση του Jarry με τον Wild (vids)
tn team Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 11:12

Αρκετή ένταση είχε η λατινοαμερικάνικη μονομαχία του Nicolas Jarry με τον Thiago Wild στο Μαϊάμι, με τον Χιλιανό να πανηγυρίζει τη νίκη, αλλά να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον διαιτητή.

Συγκεκριμένα ο Jarry εξέφρασε εντόνως τα παράπονά του στον διαιτητή μετά τη χειραψία, θεωρώντας πως τον αδίκηκε με τις πετσέτες και τους χρόνους. Συγκεκριμένα, όταν ο Jarry σέρβιρε αρκετές φορές ο Wild πήγαινε στην πετσέτα για να σκουπιστεί, ενώ τη μια φορά που το έκανε ο Jarry δέχτηκε παρατήρηση, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

Ήταν πάντως ένα ματς με τεράστια ένταση εκατέρωθεν και μεγάλη συμμετοχή από το κοινό, που δημιούργησε ατμόσφαιρα Davis Cup. Στο Μαϊάμι υπάρχουν αρκετοί Λατινοαμερικάνοι και το παιχνίδι μετατράπηκε σε μια άτυπη μάχη μεταξύ Χιλιανών και Βραζιλιάνων, για το ποιος λαός θα κάνει τον περισσότερο θόρυβο.

Ο Jarry κατάφερε να "αποδράσει" από το court με τη νίκη, πετυχαίνοντας μια πολύ δύσκολη ανατροπή με 6-7 (1), 7-5, 6-3, σε ακριβώς 3 ώρες αγώνα. Στον 4ο γύρο του Miami Open o Χιλιανός θα αναμετρηθεί με τον Casper Ruud.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots