ATP
O Lehecka απέκλεισε τον Rublev και θα παίξει με Τσιτσιπά (vid)

 
O Lehecka απέκλεισε τον Rublev και θα παίξει με Τσιτσιπά (vid)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 - 2:08

O Jiri Lehecka έβγαλε εκτός Indian Wells τον Andrey Rublev και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά.

Σπουδαίο ματς έκανε ο Jiri Lehecka, ο οποίος υπέταξε τον Andrey Rublev με 6-4, 6-4 και έβγαλε εκτός διοργάνωσης τον Ρώσο, Νο.5 στο ταμπλό, μετά από 73 μόλις λεπτά παιχνιδιού.

Ο 22χρονος Τσέχος, Νο.32 στο ταμπλό, βρέθηκε σε τρομερή μέρα από τη γραμμή του σερβίς, πετυχαίνοντας 9 άσους και κερδίζοντας τους 25 από τους 27 πόντους στα πρώτα του σερβίς.

Δεν επέτρεψε ούτε ένα break point στον Rublev σε ολόκληρο τον αγώνα και έκανε ένα break σε κάθε σετ, από πολύ νωρίς μάλιστα και στα δυο, για να φτάσει σ' αυτή τη νίκη χωρίς να κινδυνέψει καθόλου και με χαρακτηριστική άνεση.

Για 3η φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι στο tour Τσιτσιπάς και Lehecka, με τον Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται με 2-0 στις νίκες. Τον είχε κερδίσει και στις δυο προηγούμενες συναντήσεις τους, στο Ρότερνταμ το 2022 με 2-1 σετ και στο Australian Open πέρσι με 3-0 σετ.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς έκανε και εκείνος ένα εξαιρετικό ματς νωρίτερα σήμερα, κερδίζοντας τον Frances Tiafoe με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots