ATP
Δεν αποκλείει τους Ολυμπιακούς του 2028 ο Djokovic! (vid)

 
Δεν αποκλείει τους Ολυμπιακούς του 2028 ο Djokovic! (vid)
tn team Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 - 15:12

O Novak Djokovic δεν θέλει να κλείσει την πόρτα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα είναι πιθανά.

Την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 στο Λος Άντζελες, ο Djokovic θα είναι 41 ετών. Πριν μερικά χρόνια θα ακουγόταν σαν ανέκδοτο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εν λόγω τουρνουά, ωστόσο αν κάτι μας έχουν διδάξει οι "Big 3" τα τελευταία χρόνια, είναι να μην τους αμφισβητούμε ποτέ.

Πόσο μάλλον όταν και ο ίδιος ο Djokovic αρνείται να αποκλείσει το ενδεχόμενο, λέγοντας πως τον ενθουσιάζει η ιδέα και αν συνεχίσει να έχει όρεξη και κίνητρο μέχρι τότε, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνει.

"Όλα είναι πιθανά. Θα δούμε. Οι Ολυμπιακοί του Λος Άντζελες είναι πολύ μακριά. Η σκέψη και μόνο με ενθουσιάζει, λατρεύω να παίζω στους Ολυμπιακούς, αλλά όπως ξέρουμε γίνονται κάθε 4 χρόνια. Δεν μπορώ ακόμα να δεσμευτώ σε κάτι τέτοιο. Θα το πάω χρόνο με το χρόνο, θα βλέπω πως είναι το σώμα μου και πόσο αφοσιωμένος θα είμαι, πόσο κίνητρο θα έχω για να συνεχίσω να κάνω καθημερινά αυτό που κάνω στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Γίνεται όλο και δυσκολότερο, αλλά ακόμα αγαπώ αυτό το άθλημα, ακόμα αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και ακόμα είμαι στο Νο.1", είπε συγκεκριμένα ο Djokovic, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το Indian Wells.

Ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων επιστρέφει για 1η φορά μετά από 5 χρόνια στο Masters του Indian Wells και θα κάνει την πρεμιέρα του το Σάββατο, αντιμετωπίζοντας τον Aleksandar Vukic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots