ATP
Sinner: "Είπα πολλά όχι για να επιστρέψω στις προπονήσεις"

 
Sinner: "Είπα πολλά όχι για να επιστρέψω στις προπονήσεις"
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 - 11:24

Ο πρώτος Grand Slam τίτλος σίγουρα άλλαξε τη ζωή του Jannik Sinner, δεν άλλαξε όμως και τον χαρακτήρα του, καθώς ο Ιταλός παραμένει ταπεινός και προσηλωμένος στη δουλειά.

"Περισσότερη προσοχή έρχεται πάνω σου, ειδικά στην Ιταλία. Όταν πήγα από τη Μελβούρνη στην Ιταλία, πολλοί άνθρωποι ήταν εκεί. Ήταν μια νέα εμπειρία για μένα", είπε ο Sinner σε δηλώσεις του στην ολλανδική τηλεόραση, απαντώντας στο τι άλλαξε μετά από την κατάκτηση του Australian Open.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο χαρακτήρας του νεαρού Ιταλού δεν άλλαξε, μετά τον πρώτο Grand Slam τίτλο. Παραμένει προσγειωμένος και προσηλωμένος στη δουλειά του, όπως επιβεβαίωσε.

"Ήταν μια υπέροχη στιγμή και ευχαριστώ τους πάντες γι' αυτό, όμως από την άλλη μεριά πρέπει να προπονηθείς ξανά και να ξεκινήσεις εκ νέου από το μηδέν. Τώρα έχω ένα νέο τουρνουά μπροστά μου και ελπίζω να παίξω καλό τένις. Είπα πολλά όχι αυτές τις μέρες, επειδή η επιστροφή στις προπονήσεις ήταν η προτεραιότητά μου."

O Sinner, ο οποίος είναι αήττητος στη φετινή σεζόν, θα δώσει σήμερα τον πρώτο του αγώνα μετά την Αυστραλία, αντιμετωπίζοντας γύρω στις 20:30 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD) τον Ολλανδό Botic Van De Zandschulp, για τον 1ο γύρο του 500αριού του Ρότερνταμ.

"Είναι ένα τουρνουά indoors, οπότε οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές. Σέβομαι πολύ τον Botic, είναι σπουδαίος παίκτης και θα έχει τη στήριξη του κοινού. Περιμένω μια καλή ατμόσφαιρα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots