ATP
Αποσύρθηκε από το επόμενο τουρνουά του ο Sinner

 
Αποσύρθηκε από το επόμενο τουρνουά του ο Sinner
© Open 13 / FFT
tn team Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 16:53

Ο Jannik Sinner απέσυρε τη συμμετοχή του από το επόμενο τουρνουά, απόφαση απολύτως δικαιολογημένη μετά και την κατάκτηση του Australian Open.

Ο 22χρονος Ιταλός, πρωταθλητής στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, δεν θα παίξει στο Open 13 της Μασσαλίας την επόμενη εβδομάδα (6-11 Φεβρουαρίου), μια απόφαση απόλυτα λογική μετά τη νίκη του στη Μελβούρνη.

Αξίζει και με το παραπάνω λίγες επιπλέον μέρες ξεκούρασης ο Sinner, ο οποίος έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη χρονιά και θα περάσει τις επόμενες ημέρες με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το επόμενο τουρνουά στο οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή ο Ιταλός είναι το 500άρι του Ρότερνταμ, που θα γίνει μια εβδομάδα μετά, δηλαδή από τις 12 έως τις 18 Φεβρουαρίου. Σ' αυτό θα αγωνιστεί και ο αντίπαλός του στον τελικό του Australian Open, Daniil Medvedev.

Στο Open 13, που ανήκει στην κατηγορία ATP 250, έχει μείνει μόνο ο Hubert Hurkacz από παίκτες του Top 10, ενώ το τουρνουά ενημέρωσε πως μετά την απόσυρση του Sinner είναι σε συζητήσεις για να φέρει τον Alexander Zverev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots