ATP
Φιλική ήττα από Djokovic για Τσιτσιπά (vids)

 
Φιλική ήττα από Djokovic για Τσιτσιπά (vids)
tn team Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 - 12:16

O Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στη φιλική αναμέτρηση ενός σετ που έδωσε με τον Novak Djokovic, προκαλώντας για μια ακόμα φορά ανησυχία με την εμφάνισή του.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Australian Open, o Στέφανος προκάλεσε ανησυχία με τη σημερινή του εμφάνιση στο φιλικό με τον Djokovic στα πλαίσια του "Night with Novak and Friends" στη Rod Laver Arena, όπου ηττήθηκε με 6-3.

Το αποτέλεσμα φυσικά μικρή σημασία έχει, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας έδειξε να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τους πόνους στη μέση, με την κίνησή του.

Πάντως αν μη τι άλλο όλοι τους το διασκέδασαν αρκετά, με τους δυο παίκτες να παίζουν και για λίγους πόντους μεικτό, με τις Μαρία Σάκκαρη και Aryna Sabalenka, ενώ ο Djokovic δοκίμασε να παίξει και σε αμαξίδιο!

Θυμίζουμε πως στο United Cup ο Τσιτσιπάς κατάφερε να παίξει 2 αγώνες στα μονά και 2 στα μεικτά διπλά, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα με τον τραυματισμό του και νιώθοντας κάθε φορά και καλύτερα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Τα Grand Slams ωστόσο πάντα είναι μια διαφορετική ιστορία, μιας και πρέπει οι παίκτες να είναι έτοιμοι για να φτάσουν έως τα όριά τους.

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο Australian Open την Κυριακή ή τη Δευτέρα, απέναντι στον Matteo Berrettini.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots