ATP
Προπονητές της χρονιάς Vagnozzi και Cahill

 
Προπονητές της χρονιάς Vagnozzi και Cahill
© ATP
tn team Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 13:29

Το δίδυμο των Simone Vagnozzi και Darren Cahill, οι προπονητές δηλαδή του Jannik Sinner, κέρδισαν το σχετικό βραβείο της ΑΤΡ για το 2023.

Οι Vagnozzi και Cahill έκαναν εξαιρετική δουλειά στο πλευρό του Sinner για το 2023 και επιβραβεύτηκαν γι' αυτό, καθώς ήταν η υποψηφιότητα που επικράτησε στα ATP Awards για το βραβείο "Coach of the Year" του 2023 - στο οποίο ψηφίζουν οι διαπιστευμένοι προπονητές του ATP Tour.

Τη σεζόν του 2023, ο 22χρονος Sinner κατάφερε να κατακτήσει τον 1ο μεγάλο τίτλο της καριέρας του στο Masters του Καναδά στο Τορόντο, ενώ έκλεισε εντυπωσιακά τη χρονιά, φτάνοντας έως τον τελικό του ATP Finals και οδηγώντας την Ιταλία στον 1ο της τίτλο στο Davis Cup μετά από 47 χρόνια. Σ' αυτές τις δυο τελευταίες εβδομάδες της σεζόν, σημείωσε 2 νίκες επί του Novak Djokovic.

Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες ο Sinner κέρδισε και το "Fans' Favourite Award", το βραβείο δηλαδή του αγαπημένου του κοινού, μετά από την ψηφοφορία των φαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΤΡ.

Στο μεταξύ, δόθηκε ακόμα ένα βραβείο, αυτό του "Comeback Player of the Year", το οποίο κέρδισε ο Yan-Lennard Struff.

Στα 33 του χρόνια ο Γερμανός έκανε μια φανταστική σεζόν, από το Νο.167 του κόσμου βρέθηκε έως και το Νο.21, παίζοντας στον πρώτο του τελικό σε ένα Masters 1000 τουρνουά, στη Μαδρίτη.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por ATP Tour (@atptour)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots