Πανελλήνιο Juniors: Μπεκιάρη και Σπύρου πρωταθλητές στα 12άρια (pics)

 
Πανελλήνιο Juniors: Μπεκιάρη και Σπύρου πρωταθλητές στα 12άρια (pics)
tn team Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 - 14:39

Η Ειρήνη Μπεκιάρη και ο Ιάσονας Σπύρου αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην κατηγορία των 12 ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Λάρισα.

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό στον όμιλο Α.Σ. Αντισφαίριση & Ζωή (Tennislife Tennis & Padel Club), η Ειρήνη Μπεκιάρη πήρε τη νίκη απέναντι στην Ιωάννα Τσεπετονίδου με 7-6 (5), 3-6, 6-1 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο μονό κοριτσιών U12.

Η Μπεκιάρη, αθλήτρια του Ροδικού Ο.Α., χρειάστηκε να πετύχει 6 νίκες αυτή την εβδομάδα στη Λάρισα, με τις 3 τελευταίες να είναι όλες σε γεμάτους αγώνες, για να φτάσει σ' αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Στην πρεμιέρα της στο τουρνουά είχε κερδίσει τη Δέσποινα Πούντζα με 6-0, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο επικράτησε της Αναστασίας Μαρίνου με 6-0, 6-0. Στον 3ο γύρο κέρδισε την Αναστασία Λιώρη με 6-2, 6-1.

Ακολούθησαν 3 πολύ δύσκολα παιχνίδια για την Ειρήνη, που απέκλεισε στα προημιτελικά τη Μελίνα Κουτσού με 6-2, 4-6, 6-4. Στα ημιτελικά επέστρεψε από σετ πίσω για να επικρατήσει της Χαρίκλειας Τσόλη με 4-6, 6-1, 7-5, ενώ και στον τελικό χρειάστηκε 3 σετ, για να κάμψει την αντίσταση της Τσεπετονίδου, με την οποία κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό.


Η Ειρήνη Μπεκιάρη

Συγκεκριμένα, Μπεκιάρη και Τσεπετονίδου κέρδισαν στον σημερινό τελικό του διπλού κοριτσιών τις Δήμητρα Κάλλιστρου και Λιώρη με 6-1, 6-2.

Την 3η θέση στο ταμπλό κατέλαβε η Κάλλιστρου, η οποία κέρδισε στον μικρό τελικό την Τσόλη με 6-1, 6-4.

Στο μονό των αγοριών στα 12άρια, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ιάσονας Σπύρου, ο οποίος κέρδισε σήμερα στον τελικό τον Γιώργο Πούντζα με 6-2, 6-2.

Ο Σπύρου, αθλητής του Ο.Α. Βόλου, δεν έχασε ούτε ένα σετ σε 6 αναμετρήσεις, στην πορεία του έως τον τίτλο. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τον Ηλία Φαφούτη με 6-0, 6-0, στον 2ο τον Γιάννη Αρνέλλο με 6-1, 6-0, στον 3ο τον Σταύρο Λαδερό με 6-3, 6-1, στα προημιτελικά τον Νικόλα Δάσκο με 6-1, 6-4 και στα ημιτελικά τον Γιώργο Τρούλη με 6-2, 6-0.

Την 3η θέση στο μονό των αγοριών πήρε ο Τρούλης, που κέρδισε σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στον μικρό τελικό τον Θεόφιλο Τσοκανή με 7-5, 4-6, 6-4.

Στο διπλό των αγοριών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Πούντζας και Δάσκος, που κέρδισαν στον τελικό τους Άγγελο Σαριδάκη και Σπύρου με 6-1, 6-2.

Στο μικτό διπλό, τον τίτλο κατέκτησαν ο Απόλλωνας Σιδεράκος και η Παρασκευή Κατσιγιαννάκη, που επικράτησαν στον τελικό του Αλέξανδρου Πράπα και της Χαρίκλειας Τσόλη με 6-2, 6-0.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots