ATP
Συνέτριψε τον Dimitrov o Zverev (vids)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Hamburg European Open / Witters
tn team Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 22:06

Μόλις 72 λεπτά χρειάστηκε ο Alexander Zverev για μια επιτυχημένη πρεμιέρα στο Σινσινάτι, κερδίζοντας για 5η φορά σε 6 αναμετρήσεις τον Grigor Dimitrov. Νικηφόρο ξεκίνημα και για τον Taylor Fritz.

O Zverev δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Dimitrov στην πρεμιέρα του στο Σινσινάτι, κερδίζοντάς τον με 6-2, 6-2 σε 72 μόλις λεπτά.

Ο 26χρονος Γερμανός, ο οποίος φαίνεται να έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό, κέρδισε για 5η φορά τον Dimitrov σε 6 συναντήσεις και το έκανε με μια επιβλητική εμφάνιση, την οποία ολοκλήρωσε με 8 άσους, κανένα χαμένο game από τη γραμμή του σερβίς, 2 σβησμένα break points και 4 break, 2 σε κάθε σετ.

Στον 2ο γύρο του Western & Southern Open o Zverev θα αντιμετωπίσει τον Yoshihito Nishioka, που είχε κερδίσει από προχθές τον Gregoire Barrere με 6-4, 7-5.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκαν και οι Stan Wawrinka και Borna Coric, που ολοκλήρωσαν τις αποστολές που είχαν ξεκινήσει από χθες. Ο Wawrinka επικράτησε του Brandon Nakashima με 6-3, 6-7 (5), 6-3, ενώ ο Coric κέρδισε τον Sebastian Korda με 7-6 (5), 6-4. Αύριο, ο Wawrinka θα αναμετρηθεί με τον Frances Tiafoe, ενώ ο Coric θα περιμένει την αναμέτρηση του Hubert Hurkacz με τον Θανάση Κοκκινάκη.

Μετά από 2 ώρες και 43 λεπτά μάχης, ο Alexei Popyrin, ο οποίος αντικατέστησε τον Karen Khachanov, νίκησε τον Daniel Altmaier, που αντικατέστησε τον Andy Murray, με 6-7 (5), 6-4, 6-4, στη μάχη των lucky losers. Στον 2ο γύρο ο Popyrin θα παίξει με τον Nicolas Jarry.

Νικηφόρα πρεμιέρα και για τον Taylor Fritz, που μετά από ένα συναρπαστικό tie-break στο 1ο σετ, "λύγισε" τον Jiri Lehecka με 7-6 (14), 6-2. Τέλος, συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε ο Tommy Paul, που νίκησε τον Miomir Kecmanovic με 7-5, 7-6 (2), ενώ ο Ugo Humbert επικράτησε του Arthur Fils με 6-4, 3-6, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots