ATP
Djokovic σε ρόλο παίκτη και προπονητή

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 - 15:33

Υπάρχει σημαντική πιθανότητα ο Novak Djokovic να έχει διπλό ρόλο στο Σίδνεϊ για το ATP Cup, αφού εκτός από Νο.1 παίκτης της Σερβίας μπορεί να είναι και ο προπονητής της ομάδας.

Σύμφωνα με τα σερβικά δημοσιεύματα, o Viktor Troicki δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αυστραλία στο τέλος του μήνα κι έτσι ο ρόλος του αρχηγού της Σερβίας στο ATP Cup θα περάσει στον Novak Djokovic.

"Δεν ζητάνε πολλά από τον προπονητή σ' αυτό το τουρνουά, γι' αυτό και δεν πιστεύω ότι θα πάω. Ο προπονητής δεν αποφασίζει για τίποτα ουσιαστικά, αφού ο πρώτος και ο δεύτερος παίκτης (βάσει κατάταξης) παίζουν έτσι κι αλλιώς στα μονά, δεν υπάρχουν αλλαγές. Μόνο αν κάποιος απ' αυτούς τραυματιστεί θα υπάρξει αντικατάσταση. Δεν αποφασίζω για τίποτα. Προς το παρόν, δεν σκοπεύω να πάω", δήλωσε ο Troicki στη Sportski Zurnal.

Η πιθανότητα ο Djokovic να είναι παίκτης και αρχηγός της Σερβίας είναι μεγάλη. Όπως αναφέρεται και από την Telegraf, όταν μια ομάδα δεν έχει προπονητή, τη θέση αναλαμβάνει ο κορυφαίος της παίκτης, ή ο προπονητής του, δηλαδή θα μπορούσε και ο Goran Ivanisevic, που θα είναι στην Αυστραλία με τον Nole, να αναλάβει αυτό το ρόλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots