ATP
Ανησυχία για Thiem ενόψει Wimbledon (vid)

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Manuel Queimadelos/Mallorca Championships
tn team Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 - 22:14

Ο Dominic Thiem είχε έναν τραυματισμό στον καρπό του ενώ ήταν μπροστά στον αγώνα του με τον Adrian Mannarino, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και είναι αμφίβολος και για το Wimbledon!

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Dominic Thiem, που τραυμάτισε τον καρπό του μετά από ένα forehand που έκανε, ενώ είχε καθαρό προβάδισμα με 5-2 στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του στη Μαγιόρκα, απέναντι στον Adrian Mannarino.

Η χρονιά δεν πηγαίνει καθόλου καλά για τον πρωταθλητή του US Open, που δεν κατάφερε ούτε στα hardcourts, αλλά ούτε στα αγαπημένα του χωμάτινα τουρνουά να πετύχει αυτά που θα ήθελε φέτος. Και η σεζόν του στο γρασίδι ξεκινάει με πολύ άσχημο τρόπο και δεν αποκλείεται να ολοκληρώθηκε κιόλας σήμερα, αν ο Αυστριακός υποχρεωθεί τις επόμενες μέρες να αποσύρθεί και από το Wimbledon.

"Είναι ωραίο που θα είμαι στα προημιτελικά, αλλά μια τέτοια νίκη δεν είναι ωραία. Συμπαθώ πολύ τον Dominic, είναι πολύ καλό παιδί και ελπίζω σύντομα να είναι καλύτερα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, ειδικά λίγο πριν το Wimbledon", είπε ο Mannarino, ο οποίος δεν είχε κερδίσει ποτέ τον Thiem, σε 8 αναμετρήσεις.

Στα προημιτελικά του Mallorca Championships, o Γάλλος παίκτης θα αντιμετωπίσει τον Feliciano Lopez, που αν και 39 ετών (τον Σεπτέμβριο θα γίνει 40), συνεχίζει να παίζει στο κορυφαίο επίπεδο και να πετυχαίνει μεγάλες νίκες στο αγαπημένο του γρασίδι. Στον τελευταίο σημερινό αγώνα, επιβλήθηκε του Karen Khachanov, No.6 στο ταμπλό, με 4-6, 6-2, 6-4.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα έπαιξαν για τον 2ο γύρο και οι Daniil Medvedev και Casper Ruud, που πέτυχαν straight sets νίκες και έκλεισαν τον μεταξύ τους προημιτελικό για την Πέμπτη.

Ο Ugo Humbert, που έπαιξε σήμερα για τον 1ο γύρο επειδή είχε αγωνιστεί την Κυριακή στον τελικό του Χάλε (και κέρδισε τον Andrey Rublev), διεύρυνε το νικηφόρο του σερί, καθώς κατάφερε να ανατρέψει το 4-6, 3-5 και να κερδίσει τελικά τον Miomir Kecmanovic, με 4-6, 7-6 (3), 6-2.

Τα σημερινά αποτελέσματα (Τρίτη 22/06):

1ος γύρος:
Ugo Humbert [7] d. Miomir Kecmanovic 4-6, 7-6 (3), 6-2
Sam Querrey [Q] d. Roberto Carballes Baena [Q] 5-7, 6-4, 7-6 (3)

2ος γύρος:
Daniil Medvedev [1] d. Corentin Moutet 6-4, 6-2
Casper Ruud [5] d. Tennys Sandgren 6-3, 6-4
Feliciano Lopez d. Karen Khachanov [6] 4-6, 6-2, 6-4
Adrian Mannarino d. Dominic Thiem [2] 2-5 ret.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 23/06 (2ος γύρος):

Center Court:
14:30 Pablo Carreno Busta [4] v. Jiri Vesely
16:00 Ugo Humbert [7] v. Sam Querrey
18:00 Granollers/Zeballos [1] v. Djokovic/Gomez-Herrera
19:30 Stefano Travaglia v. Roberto Bautista Agut [3]

Court 1:
16:00 Jordan Thompson v. Lukas Klein [Q]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots