ATP
"Κατέρρευσε" στο court στο ντεμπούτο του στο tour (vid)

 
"Κατέρρευσε" στο court στο ντεμπούτο του στο tour (vid)
tn team Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 11:02

Ο Jack Draper πραγματοποίησε ένα αρκετά υποσχόμενο ντεμπούτο στο ATP Tour, ο αγώνας του όμως ολοκληρώθηκε άδοξα, καθώς ο 19χρονος τενίστας νικήθηκε από τις πολύ δύσκολες συνθήκες.

Η ζέστη (σε συνδυασμό και με την πολύ υψηλή υγρασία) ήταν ανυπόφορη χθες στο Μαϊάμι, ο αγώνας αρκετά έντονος και μετά από ένα σετ που πλησίασε τα 80 λεπτά σε διάρκεια, ο Jack Draper έπεσε στο έδαφος ζαλισμένος. Ο 19χρονος Βρετανός, είχε χάσει μόλις σ' αυτόν τον πόντο το πρώτο του σετ σε κυρίως ταμπλό ATP διοργάνωσης από τον Mikhail Kukushkin με 5-7.

Αμέσως οι άνθρωποι του τουρνουά έφτασαν στο σημείο για να τον βοηθήσουν, ενώ το σημείο πλησίασε και ο Kukushkin, για να βεβαιωθεί πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αργότερα του πήραν και την πίεση και τελικά ο Draper εγκατέλειψε το πρώτο του tour-level ματς.

Ο 19χρονος Βρετανός, Νο.316 στην παγκόσμια κατάταξη και γιος του πρώην προέδρου της LTA Roger Draper (2006-2013), είχε πολλά σημεία στα οποία έπαιξε εντυπωσιακό τένις, όπως δείχνουν και τα highlights του αγώνα. Σίγουρα ωστόσο, έχει πολλή δουλειά να κάνει ακόμα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, που δεν φάνηκε να είναι το δυνατό του σημείο.

O Kukushkin θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Miami Open τον Aslan Karatsev, πρωταθλητή πριν λίγες ημέρες στο 500άρι του Ντουμπάι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots