ATP
Παρίσι: Αποσύρθηκε από τα διπλά ο Στέφανος

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Philippe Montigny / FFT
tennisnews team Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 - 20:47

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποκάλυψε χθες πως αντιμετώπισε ενοχλήσεις στον αγώνα του με τον Ugo Humbert, αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο διπλό του Paris Masters.

Ο Στέφανος θα συμμετείχε στο διπλό μαζί με τον Aisam-ul-Haq Qureshi από το Πακιστάν, έναν σπεσιαλίστα των διπλών, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Μετά όμως από την ήττα του από τον Ugo Humbert στον 2ο γύρο του μονού, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του.

Οι δυο παίκτες, που θα αντιμετώπιζαν σήμερα τους Jamie Murray και Neal Skupski, αντικαταστάθηκαν από τους Hugo Nys και Artem Sitak, που για την ιστορία ηττήθηκαν από τους Βρετανούς με 7-5, 7-6 (5).

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως από το 2ο σετ της αναμέτρησής του με τον Humbert, ξεκίνησε να νιώθει ξανά τον τραυματισμό του από το Roland Garros. Κάτι που τον επηρέασε και ψυχολογικά, καθώς δεν ήξερε εκείνη την ώρα αν έκανε καλά που παρέμεινε στο court και πάλεψε μέχρι τέλους.

Επόμενος και τελευταίος αγωνιστικός σταθμός για τον Στέφανο στο 2020 θα είναι το Λονδίνο, όπου θα γίνει το ATP Finals το διάστημα 15-22 Νοεμβρίου. Ο Στέφανος θα αγωνιστεί στην O2 Arena ως υπερασπιστής του τίτλου, αφού πέρσι ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της πολύ σπουδαίας διοργάνωσης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots