ATP
Με 3 μέλη η ομάδα του Nole στο US Open

 
Με 3 μέλη η ομάδα του Nole στο US Open
Με 3 μέλη η ομάδα του Nole στο US Open
tennisnews team Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 - 13:47

O Novak Djokovic έφτασε στη Νέα Υόρκη και εξάντλησε το όριο των συνοδών που δικαιούται να έχει μαζί του, παίρνοντας τρια μέλη στην ομάδα του.

"Θα είναι το πιο περίεργο Cincinnati Masters και US Open από ποτέ. Ελπίζω να είναι μόνο για μια φορά και να ξεκινήσει πάλι το παιχνίδι", έγραψε στο Instagram o προπονητής του Djokovic, Goran Ivanisevic, που είναι ένας από τους τρεις συνοδούς του στη Νέα Υόρκη και λογικά θα είναι και ο βασικός του συνοδός στους αγώνες του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s time for the strangest @cincytennis and @usopen ever. Hoping this is a one-time thing and let the games begin

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) on

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το πρωτόκολλο της USTA για την ασφάλεια στη "φούσκα" (Bubble) του Billie Jean King National Tennis Centre, όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα να φέρουν μαζί τους έως και τρια μέλη από τις ομάδες τους, με το ένα από αυτό να μπορεί να τους ακολουθεί συνεχώς και τα υπόλοιπα δυο να μπορούν να βρίσκονται μαζί τους μόνο σε περίπτωση που το επιτρέπουν οι συνθήκες, δηλαδή όταν δεν θα υπάρχει αρκετός κόσμος τη δεδομένη χρονική στιγμή στον συγκεκριμένο χώρο.

Εκτός από την Ivanisevic, με τον Djokovic ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη ο Edoardo Artaldi, μάνατζερ του Σέρβου, καθώς και ο φυσιοθεραπευτής του, Ulises Badio. Θυμίζουμε πως ο Djokovic και ο Ivanisevic έχουν αντισώματα για τον νέο κορωνοϊό, αφού αμφότεροι τον πέρασαν πριν από μερικές εβδομάδες, όσο βρισκόντουσαν στη Σερβία και στην Κροατία αντίστοιχα.

Το Cincinnati Masters ξεκινάει στις 20 Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29 Αυγούστου, ενώ το US Open, όπου ο Djokovic θα διεκδικήσει το 18ο Grand Slam τίτλο του με αρκετές απουσίες στο ταμπλό των ανδρών, θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφία: Instagram (@goranivanisevicofficial)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots