ATP
H ΑΤΡ απειλεί τους παίκτες που θα μολυνθούν με αφαίρεση βαθμών!

 
H ΑΤΡ απειλεί τους παίκτες που θα μολυνθούν με αφαίρεση βαθμών!
H ΑΤΡ απειλεί τους παίκτες που θα μολυνθούν με αφαίρεση βαθμών!
tennisnews team Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 - 7:19

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η USTA σκοπεύει να αποβάλλει τους παίκτες ή τα μέλη των ομάδων τους που δεν θα προσέξουν και θα μολυνθούν από τον ιό κατά τη διάρκεια κάποιου τουρνουά, ενώ η ΑΤΡ απειλεί με αφαίρεση βαθμών! 

Πολύ βαριές τιμωρίες αναμένεται να υπάρχουν για τους παίκτες και τα μέλη των ομαδων τους που δεν θα προσέξουν και θα κολλήσουν τον ιό κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, σε περίπτωση που κάποιος παίκτης ή προπονητής μολυνθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά, που σημαίνει πως δεν θα έχει σεβαστεί τους πολύ αυστηρούς κανονισμούς της USTA, αναμένεται να αποβληθεί από τη USTA, ενώ μπορεί να του αφαιρεθούν και βαθμοί από την παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ!

Θυμίζουμε πως η USTA σκοπεύει να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον, τη λεγόμενη "φυσαλίδα", εμπνευσμένη από τον τρόπο που διεξάγονται τα μεγάλα πρωταθλήματα των ομαδικών αθλημάτων. Για να το καταφέρει αυτό, είναι υποχρεωμένη να απαγορεύσει τις ελεύθερες μετακινήσεις των παικτών, των προπονητών και όλων των ανθρώπων που θα εργαστούν για τα τουρνουά, για τον έναν μήνα που θα διεξαχθούν το Western & Southern Open και το US Open (20 Αυγούστου - 20 Σεπτεμβρίου).

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots