ATP
Moya: "Ελπίζω ο Rafa να συνεχίσει για πολλά χρόνια!"

 
Moya: "Ελπίζω ο Rafa να συνεχίσει για πολλά χρόνια!"
Moya: "Ελπίζω ο Rafa να συνεχίσει για πολλά χρόνια!"
tennisnews team Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 - 17:25

O Carlos Moya νιώθει πολύ καλά δουλεύοντας δίπλα στον Rafael Nadal, σε μια συνεργασία που πηγαίνει πολύ καλά και εκ του αποτελέσματος, γι' αυτό και θα ήθελε να μείνει στο tour μαζί του για αρκετά χρόνια ακόμα!

"Θα δυσκολευτώ πολύ να βρω κάτι τόσο ξεχωριστό για να κάνω όταν αποσυρθεί. Οπότε ελπίζω πως αυτό δε θα συμβεί για αρκετά χρόνια ακόμα", είπε ο Moya, ο οποίος γνωρίζει τον Nadal από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, μιας και είναι και οι δυο τους από τη Μαγιόρκα, ενώ είναι και επίσημα προπονητής του από το 2017.

Στη συνέντευξη που έδωσε για το ESPN, o 43χρονος τεχνικός, πρωταθλητής του Roland Garros το 1998 και πρώην Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, μίλησε και για το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί την καραντίνα ο Rafa, ο οποίος είναι συνηθισμένος σε διαφορετικούς ρυθμούς.

"Ήθελε να σκαρφαλώσει τους τοίχους! Δεν είναι εύκολο για κάποιον τόσο δραστήριο άνθρωπο. Παρόλο που δεν έπαιζε τένις πάντως, ο προπονητής φυσικής κατάστασης του έστελνε κάποιες καθημερινές ρουτίνες. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς πνευματικά, όταν δε γνωρίζεις πότε θα αγωνιστείς ξανά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots