ATP
"Παγώνει" η παγκόσμια κατάταξη

 
"Παγώνει" η παγκόσμια κατάταξη
"Παγώνει" η παγκόσμια κατάταξη
tennisnews team Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 - 21:40

Μετά και τη νέα αναστολή που πήρε το tour, συναποφασίστηκε από την ΑΤΡ και τη WTA να "παγώσουν" για όλους οι βαθμοί που έχουν στην παγκόσμια κατάταξη.

Η ΑΤΡ και η WTA αποφάσισαν να επεκτείνουν την αναστολή του tour στις 13 εβδομάδες και όλα τα τουρνουά μέχρι τις 7 Ιουνίου - συμπεριλαμβανομένων και των 5 πρώτων Masters της χρονιάς - ακυρώθηκαν.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, οι παγκόσμιες κατατάξεις της ΑΤΡ και της WTA θα παγώσουν, καθώς αυτή κρίθηκε πως είναι η σωστότερη απόφαση, εφόσον τα τουρνουά και οι βαθμοί είναι πλέον πάρα πολλοί. Επιπλέον, δεν είναι σίγουρο πως το tour θα επιστρέψει στις 8 Ιουνίου.

"Εξετάζουμε όλες τις επιλογές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, βασισμένο στην ημερομηνία επιστροφής του tour, που παραμένει άγνωστη αυτή τη στιγμή. Είμαστε αφοσιωμένοι και δουλεύουμε μαζί με τους παίκτες και τα μέλη μας, αλλά και τα άλλα διοικητικά όργανα, τις επόμενες εβδομάδες και μήνες", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Παίκτες όπως οι Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Ashleigh Barty, Bianca Andreescu, Karolina Pliskova και Dominic Thiem, έχουν πολλούς πόντους να υπερασπιστούν εξαιτίας της επιτυχίας που είχαν πέρσι. Γι' αυτό η κατάταξη θα παγώσει έως τις 7 Ιουνίου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots