Συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της η Παπαμιχαήλ

 
Συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της η Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 18:54

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην Τεράσα της Ισπανίας και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση της W35 διοργάνωσηες της ITF.

Η Παπαμιχαήλ βγήκε κερδισμένη από μια ακόμα μεγάλη μάχη, επικρατώντας της Σουηδέζας Caija Wilda Hennemann, με 6-1, 3-6, 6-4.

Για 2 ώρες και 52 λεπτά πάλεψε η 31χρονη Ελληνίδα, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.260 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της στο 3ο σετ, όταν από το υπέρ της 2-0 είδε το σκορ να γίνεται 3-4.

Κέρδισε τα 3 επόμενα games και κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη και την πρόκριση για την ημιτελική φάση της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Ισπανίας.

Έφτασε τις 7 νίκες στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της η Παπαμιχαήλ, που θα παίξει για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στα ημιτελικά μιας W35 διοργάνωσης της ITF. Θα διεκδικήσει και την 2η συνεχόμενη πρόκριση σε τελικό, αντιμετωπίζοντας ξανά τη Γαλλίδα Lois Boisson, από την οποία ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον τελικό της Αλαμινού.

Η Boisson διανύει ένα τρομερό διάστημα και έχει χάσει μόλις ένα σετ στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις της, φέρνοντας μάλιστα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα απέναντι σε δυνατές παίκτριες.

Η Παπαμιχαήλ αγωνίστηκε και στα ημιτελικά του διπλού, μαζί με τη Μαλτέζα Francesca Curmi, όμως ηττήθηκαν από τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Σλοβένα Nika Radisic και τη Βόσνια Anita Wagner, με 6-4, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots