"Λύγισε" στα προημιτελικά η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tennisnews team Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 - 23:50

Η πολύ καλή πορεία της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Oeiras ολοκληρώθηκε σήμερα στα προημιτελικά, όπου τη σταμάτησε η Ισπανίδα Georgina Garcia-Perez.

Η Παπαμιχαήλ έδωσε και σήμερα μια δυνατή μάχη απέναντι στην 28χρονη Ισπανίδα, αλλά μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά ηττήθηκε με 6-4, 6-1.

Όπως δείχνει και η διάρκεια του αγώνα, ήταν μια αναμέτρηση με μεγάλα και έντονα ράλι, αλλά και με πολλά γεμάτα games, με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί τη μεγάλη προσπάθεια της Ελληνίδας.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μια εκπληκτική εβδομάδα για τη Δέσποινα στο Oeiras της Πορτογαλίας. Στον 1ο γύρο της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων, είχε σώσει 3 match points, πριν κερδίσει τη Γερμανίδα Sina Herrmann με 6-2, 1-6, 7-6 (6).

Στον 2ο γύρο κέρδισε την Ιταλίδα Martina Di Giuseppe, No.213 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-1, 6-4, ενώ στον 3ο γύρο πέτυχε μια από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας της, κερδίζοντας τη Βελγίδα Greet Minnen, No.118 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 6-0.

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε το τουρνουά του Oeiras και για τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό, μαζί με τη Ρωσίδα Natela Dzalamidze. Έκαναν έναν καλό αγώνα και σήμερα οι δυο αθλήτριες, όμως δεν απέφυγαν την ήττα από τις κορυφαίες του ταμπλό, Lidziya Marozava και Cristina-Andreea Mitu, με 7-5, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots