Συνεχίζουν στο διπλό Ουσταμπασίδου και Χατζηαβραάμ

 
Συνεχίζουν στο διπλό Ουσταμπασίδου και Χατζηαβραάμ
tn team Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 20:18

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου και η Ελένη Χατζηαβραάμ πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού στο 16άρι τουρνουά της Tennis Europe στο Torello της Βαρκελώνης. Εκτός συνέχειας ο Γιώργος Μίταλας.

Η Ουσταμπασίδου και η Χατζηαβραάμ κέρδισαν τις Ισπανίδες Alexia Castells Llopart και Laia Lozano Terricabras σήμερα στο Torello της Ισπανίας με 6-1, 6-2 και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης της 1ης κατηγορίας στα 16άρια της Tennis Europe.

Αύριο θα αντιμετωπίσουν τις Nikol Marie Jarolimkova και Jana Kovackova από την Τσεχία, Νο.1 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό της πολύ δυνατής διοργάνωσης.

Στο διπλό των αγοριών ο Γιώργος Μίταλας ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στα προημιτελικά σήμερα, καθώς μαζί με τον συμπαίκτη του, Mihajlo Ilic, ηττήθηκαν από τους Roberto Perez Socas και Nand Vandepoele με 6-4, 6-2.

Θυμίζουμε πως εκτός από τα προημιτελικά στο διπλό, ο Μίταλας κατάφερε να κάνει και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο μονό, όπου ξεκίνησε από τα προκριματικά και έφτασε μέχρι τους "16". Εκεί ηττήθηκε μάλιστα στις λεπτομέρειες από τον Πορτογάλο Rodrigo Duarte, Νο.12 σε όλη την Ευρώπη στα 16άρια, με 6-4, 7-6 (9).

Στη 16άδα στο ταμπλό των κοριτσιών είχε φτάσει και η Κατερίνα Ουσταμπασίδου στη δυνατή διοργάνωση της Ισπανίας, ενώ στον 1ο γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Χατζηαβραάμ, που ηττήθηκε από την κορυφαία του ταμπλό, Kovackova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots