Στα ημιτελικά Παγώνης, Αυγέρης και Παναγιωτίδου

 
Η Λυδία Παναγιωτίδου
Η Λυδία Παναγιωτίδου
tn team Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 18:01

Στα ημιτελικά της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης προκρίθηκαν οι Ραφαήλ Παγώνης, Αλέξανδρος Αυγέρης και Λυδία Παναγιωτίδου.

Ο Παγώνης, ο οποίος είναι στο Νο.2 του ταμπλό, κέρδισε σήμερα τον Γερμανό Luys Calin, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3, για να προκριθεί στην τελική 4άδα της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, που φιλοξενείται στα γήπεδα του "Ηράκλειο" Ο.Α.Α.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Rogier Verbeet, Νο.4 στο ταμπλό, που απέκλεισε στα προημιτελικά τον Θάνο Χαιρόπουλο σε ένα κλειστό παιχνίδι, με 6-4, 6-4.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε και ο Αλέξανδρος Αυγέρης, Νο.3 στο ταμπλό, που κέρδισε τον Γάλλο Andrea Parnet με 6-3, 6-3. Αύριο ο Αλέξανδρος θα αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο Georgi Georgiev, No.1 στο ταμπλό, που κέρδισε δύσκολα σήμερα τον Γιάννη Μοτσάκο, με 7-6 (3), 6-2.

Ο Παγώνης και ο Αυγέρης διεκδικούν τίτλο και στο διπλό. Ο Παγώνης, μαζί με τον Χαιρόπουλο κέρδισαν τον Τούρκο Bekir Devran Esendagli και τον Ουκρανό Georgiy Goretskyy με 6-2, 5-7, 10-4 και μπήκαν στα ημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Τζέρι Κουτσογιώργο και Γιάννη Μοτσάκο, που απέκλεισαν τους κορυφαίους του ταμπλό, Ολλανδούς Laurens Drijver και Rogier Verbeet, με 6-2, 6-3.

Στον άλλον ημιτελικό ο Αυγέρης και ο Βασίλης Λυκουρέσης, οι οποίοι κέρδισαν τους Βρετανούς Elijah Cuddy και Samuel Riley με 6-1, 6-2, θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς Alessandro Arcangeli και Matteo Campana.

Στα κορίτσια, Η Λυδία Παναγιωτίδου συνεχίζει δυνατά και διεκδικεί και τους δυο τίτλους. Στα μονά, επιβλήθηκε σήμερα της Ολλανδής Pippa Fennis με 6-0, 6-1 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ofir Manhard από το Ισραήλ.

Στο διπλό, μαζί με την συμπαίκτριά της, Κωνσταντίνα Βολονάκη, πέρασαν με walkover τις Lior Javetz και Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού και θα παίξουν στα ημιτελικά με τις Arina Atabaeva και Ekaterina Dotsenko.

Και στον άλλον ημιτελικό θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, αφού η Βασιλεία Αγουρίδα και η Σουηδέζα Valerie Hafstrom κέρδισαν τις Νο.2 του ταμπλό, Justine Fuchs και Nadja Prodanovic, με 7-5, 2-6, 10-8. Αύριο θα αντιμετωπίσουν τις Νο.4 του ταμπλό, Ofir Manhard και Alexandra Volobueva.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots