Φιναλίστ η Παναγιωτίδου στη Λάρνακα

 
Φιναλίστ η Παναγιωτίδου στη Λάρνακα
tn team Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 - 17:09

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου ήταν φιναλίστ στο διπλό της J60 διοργάνωσης της ITF στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας.

Η Παναγιωτίδου και η Σλοβάκα συμπαίκτριά της, Kiara Nina Kucikova, έφτασαν μέχρι τον τελικό στο τουρνουά της ITF της Herodotou Tennis Academy, όπου γνώρισαν την ήττα από τις Πολωνές, Anna Kmiecik και Maja Pawelska, με 6-1, 6-1.

Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τη 16χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.2 στη χώρα μας στα 18άρια και Νο.462 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στον πρώτο τους αγώνα, Παναγιωτίδου και Kucikova είχαν κερδίσει τη Λετονή Aleksandra Rozkalne και τη Μολδαβή Iana Semichina με 6-3, 6-7 (4), 10-8. Στα προημιτελικά πέρασαν με walkover την Ισραηλινή Roni Baranes και τη Βουλγάρα Melis Rasim, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν την Κύπρια Νίνα Ανδρονίκου και την Ρωσίδα Vera Khrushchyk με 6-4, 6-1.

Στο μονό της hardcourt διοργάνωσης της Λάρνακας, η Παναγιωτίδου είχε φτάσει μέχρι τον 3ο γύρο, περνώντας στον 2ο γύρο με bye και κερδίζοντας εκεί τη Vladlena Martyunina.

Πολλές ελληνικές συμμετοχές είχαμε αυτή την εβδομάδα στα γήπεδα της Herodotou Tennis Academy, με τον Οδυσσέα Γελαδάρη να κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τα προημιτελικά του μονού αγοριών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots