Εντυπωσιάζει στη Δανία η Μαργαρίτη

 
Εντυπωσιάζει στη Δανία η Μαργαρίτη
tn team Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 - 17:31

Η Δανάη Μαργαρίτη συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στη Δανία και το τουρνουά στα 14άρια της Tennis Europe, TE Kystmesterskaberne, όπου προκρίθηκε στην τελική 8άδα, έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά.

Μετά από ένα τρομερό παιχνίδι, η Μαργαρίτη κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τη Σουηδέζα Agnes Lagerqvist με 5-7, 7-6 (3), 6-1, για να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του τουρνουά της 3ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe.

Όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει βγαίνοντας νικήτρια από μια πολύ δύσκολη κατάσταση η 14χρονη αθλήτρια που προπονείται στις εγκαταστάσεις του Kalamata Tennis Garden, Νο.10 στην Ελλάδα στα 14άρια, αλλά το έκανε και απέναντι σε μια πολύ δυνατή παίκτρια, που στον 1ο γύρο είχε βγάλει εκτός τη Νο.2 του ταμπλό και Νο.108 στα 14άρια στην Ευρώπη, Lucie Vavrova, με 6-1, 6-1!

Αυτή ήταν η 3η νίκη της Δανάης στο τουρνουά του Rungsted Kyst της Κοπεγχάγης. Πρώτα έπαιξε στα προκριματικά, όπου πέρασε με bye στον 2ο γύρο και κέρδισε τη Δανή Ingris Thorn Sorensen με 6-2, 6-0.

Μπήκε στο κυρίως ταμπλό, όπου κέρδισε αρχικά την επίσης qualifier από τη Δανία, Ophelie Appel-Graem Solove, με 7-5, 6-1. Σήμερα κέρδισε και τη Lagerqvist, για να μπει στην τελική 8άδα, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο την Ιταλίδα Sandra Marciniak.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots