Θα αναμετρηθούν σε δυο τελικούς Μεσσής και Καλάνοφ στη Λάρνακα

 
Ανδρέας Μεσσής
Ανδρέας Μεσσής
tn team Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 20:03

Ο Ανδρέας Μεσσής και ο Ηρακλής Καλάνοφ προκρίθηκαν αμφότεροι στους τελικούς του μονού και του διπλού στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που διεξάγεται στη Λάρνακα, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα. Στους ημιτελικούς ολοκλήρωσε την πορεία της η Μυρτώ Πρωιμάκη.

Δυο πολύ καλούς αγώνες έκαναν οι Ανδρέας Μεσσής και Ηρακλής Καλάνοφ, που πήραν καθαρές νίκες στους σημερινούς ημιτελικούς του τουρνουά της Tennis Europe στα 16άρια του Larnaca Tennis Club.

Ο Μεσσής, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησε του Κύπριου Αχιλλέα Μακρή, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2. Ο Καλάνοφ από την πλευρά του, που βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό, επικράτησε του Σλοβένου Lasse Zajc Gajsek, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3.

Έτσι, οι δυο Έλληνες παίκτες θα αναμετρηθούν αύριο για τον τίτλο στο μονό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας στα 16άρια της Tennis Europe.

Θα είναι αντίπαλοι και στον τελικό του διπλού, όπου επίσης κέρδισαν στους σημερινούς ημιτελικούς. Ο Μεσσής και ο Κύπριος Μάριος Πραστίτης, κέρδισαν τους Κύπριους Μάρκο Ιακωβίδη και Pavel Litvak με 6-3, 7-5.

Οι Καλάνοφ και Μακρής κέρδισαν στον άλλον ημιτελικό τον Τσέχο Filip Martinovic και τον Κύπριο Στέφανο Μαυρομιχάλη, με 6-1, 6-1.

Στο τουρνουά των κοριτσιών, η Μυρτώ Πρωιμάκη ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά της, στους ημιτελικούς του μονού και του διπλού. Στα μονά πάλεψε απέναντι στην κορυφαία του ταμπλό, τη Σέρβα Lana Petkovic, αλλά ηττήθηκε με 6-7, 6-3, 6-2.

Στο διπλό, όπου έπαιξε μαζί με την αδερφή της, Ευαγγελία Πρωιμάκη, βρήκε το ίδιο εμπόδιο, αυτό των Σέρβων Stela Dzimovic και Petkovic, Νο.1 στο ταμπλό, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-2, 6-2.


Η Μυρτώ Πρωιμάκη

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots